Uitdaging

Adri Schildersbedrijf is een beginnend schildersbedrijf binnen de regio Overijssel. Met jarenlange vakmanschap, kon het haast niet anders dan dat de eigenaar een eigen bedrijf oprichtte.

Adri Schildersbedrijf specialiseert zichzelf in het opknappen van woningen, binnen en buiten. De opdracht was het ontwikkelen van een website dat een aanvulling biedt op zijn reikwijdte.

Website

De werkzaamheden van Adri Schildersbedrijf zijn ingericht in 5 categorieën om een goede structuur binnen de website te bieden. Alle diensten worden 1 voor 1 uitgelicht op de homepagina en biedt verdere informatie over de werkzaamheden.

Het is belangrijk dat klanten de belangrijkste pagina’s snel tot beschikking hebben, zoals het offerte formulier. Hiervoor zijn aparte knoppen ontworpen bovenaan de site. Deze zogeheten ‘call to action’ knoppen zorgen voor snellere interactie op de website.

Marketing

Visitekaartjes
Naast de website zijn er visitekaartjes ontworpen en in oplages gedrukt. Deze visitekaartjes worden uitgedeeld aan nieuwe potentiële opdrachtgevers. De visitekaartjes zijn voorzien van een zogeheten QR code die te scannen is met de mobiel. De mobiel verwijst, na het scannen, direct door naar de website.

Kenmerken

Opdrachtgever: Adri Schildersbedrijf
Industrie: Dienstverlening, bouwsector
Diensten: Schilderen, verbouwingen