WordPress voor eenmanszaken bij Peppix
WordPress voor eenmanszaken; speciaal geprijsd

Bouw je liever zelf een computer, of koop je er een? Dat is precies wat wij doen, door gebruik te maken van WordPress. Hierdoor besparen wij veel tijd op het bouwen van je website. Het resultaat? Veel vrijheid in het ontwerpproces, waardoor er meer tijd voor jouw specifieke wensen overblijft. Een mooie website hoeft niet duur te zijn.

Snelle webhosting

Ontworpen voor WordPress
29
99
Per maand
 • Gegarandeerd snelle website
 • 24/7 monitoring én back-ups
 • Ontworpen voor WordPress

Ontwikkelkosten

Eenmalig voor de start van je website
799
00
Gemiddelde prijs
 • Maatwerk website voor jouw bedrijf
 • Binnen 2 weken aan de slag
 • Wij helpen je van A tot Z

Onderhoud

Je hebt er géén omkijken meer naar.
39
00
Per maand
 • Wij updaten je website
 • Fouten worden gratis opgelost
 • Buiten openingstijden

Wat is WordPress nou eigenlijk?

 WordPress wordt al sinds 2007 door miljoenen bedrijf gebruikt. Het biedt de basis voor een mooie website met veel ondersteuning vanuit de community. Dit maakt WordPress breed toegankelijk voor gebruikers en – met name ook – ontwikkelaars. De oplossingen die wij realiseren in WordPress, worden in minder tijd opgeleverd dan in andere platformen. Voorheen maakten wij gebruik van Drupal en Typo3; het bouwen van een website duurde toen tot wel twee keer zo lang als nu het geval is. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij alleen nog maar met WordPress werken. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

WordPress voor eenmanszaken bij Peppix
WordPress voor eenmanszaken bij Peppix
WordPress voor eenmanszaken bij Peppix

Wat maakt dat jij voor WordPress kiest?

Het systeem is makkelijk te uitbreiden met nieuwe functies, in het onderhoud en de beveiliging. Het is dus vooral een efficiënt en daarmee een goedkoop platform. Oók is het makkelijk in gebruik: onze klanten weten al snel hoe de interface werkt en kunnen met behulp van onze handleidingen en trainingen de overstap op een nieuwe website snel maken.

 • WordPress is een platform waarbinnen je zelf je website kan beheren;
 • Wij bouwen het framework, de functionaliteit en het template;
 • Onze ervaring loopt uiteen van een website met bedrijfsinformatie tot een WordPress webwinkel met meer dan 5.000/+ producten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle lopende projecten succesvol afronden;
 • Wij geven je een jaar garantie op het goed functioneren van je WordPress website na oplevering van het project;
 • Wij zorgen voor continuïteit door het uitvoeren van het onderhoud, de hosting, ondersteuning en het trainen van jou en je medewerkers;

WordPress te duur? Ontdek LEAN development

Met de uitgangspunten van Henri Ford bouwen wij razendsnel een website voor jouw bedrijf. Dit doen we door technieken uit bestaande projecten te hergebruiken. Hierbij geldt dat we goed voorbereid aan de slag gaan. De foto’s, tekst en schets lever jij aan. Daarna gaan wij 5 middagen aan de slag. Het resultaat doet niet af aan een maatwerk website; behalve de prijs: die is de helft lager.

Wanneer kies je voor LEAN development?

LEAN development

Snel aan de slag met je WordPress website
599
00
Eenmalig
 •  
Popular

Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau
Van Dijk

We zijn nu een jaar klant bij Peppix en zijn erg te spreken over jullie diensten. Goed bereikbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Arjan
Kamphuis

Onze website is weer razendsnel na de overstap. Noëll heeft ons goed geholpen bij het sneller maken van onze website.

Kamphuis

 
Neutkens
Plugged Live Shows
Restaurant Klein Hartenstein
Counter Collective
Geerlig Advies
DW Bestratingen
Mercurius UvA
Lekkage Events