High-end hosting voor platformen

Voor platformen, waaronder (Magento) webwinkels, CRM systemen en webapplicaties, zijn er de high-end managed hosting pakketten beschikbaar. Met de pakketten bieden wij voldoende capaciteit om je systeem zonder problemen te laten draaien, zonder omkijk te hebben naar de server. Dit doen wij in samenwerking met Amazon en iXL Hosting. 

 • High-end systemen voor voldoende processorkracht en geheugen
 • Gratis zakelijke mailbox via Google Suite;
 • Bevatten ondersteuning voor N98 Magerun en Modman tools;
 • Standaard voorzien van (uitbreidbaar) REDIS geheugen;
 • Optioneel te voorzien van Varnish caching-techniek;
 • 24/7 beschikbare storingslijn voor serverproblemen;
 • Gratis SSL certificaat en server-installatie;
 • DNS eenvoudig geregeld via Cloudflare;
 • Optionele CDN via AWS Cloudfront;
 • Standaard 99,9% up-time garantie per jaar;
 • Te combineren met additionele SLA, periodiek onderhoud en persoonlijke ondersteuning;
 • Overstapservice voor ieder platform beschikbaar.

Specificaties

De servers van zijn gelegen in Amsterdam en Ierland. De gemiddelde server is voorzien van twee Xeon hexacore processors met beiden 16 CPU cores,  64 GB tot 256 GB ram, meerdere Intel Enterprise SSD schijven en standaard voorzien van DDOS bescherming. De systemen draaien Apache of NIGNIX en hebben als onderliggend configuratie-platform DirectAdmin. Het onderhoud aan de servers worden één keer per maand uitgevoerd. Bij verwachte downtime communiceren wij dit enkele dagen van te voren.

Deze specificaties, samen met het geweldige aanbod van Peppix, zorgt ervoor dat je website, (Magento) webshop of applicatie straks uitstekend draait op een van onze servers, zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over eventuele problemen. Onze servers worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten gehouden door onze technici. Deze technici kan je buiten openingstijden bereiken op de storingslijn.

Voor het overzetten van je huidige website hebben wij een recente back-up óf de huidige gegevens van de hosting-provider nodig.

Onze developers zetten de meeste platformen en systemen, waaronder het veelgebruikte Magento e-commerce platform of WordPress CMS systeem, zonder problemen over. Dit gebeurt meestal dezelfde dag, in een tijdbestek van 30 tot 90 minuten, zonder down-time te veroorzaken. Alvorens wij aan de slag gaan, maken wij een goede back-up van alle gegevens. Zo voorkomen wij gegevensverlies en maken we de overstap zo gemakkelijk mogelijk.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

De servers zijn volledig ingericht om zware applicaties, zoals Woocommerce of Magento, te laten draaien. Er worden weinig gebruikers op de servers geplaatst waardoor de optimale snelheid blijvend kan worden gegarandeerd. MySQL is verder geoptimaliseerd om vele queries tegelijkertijd te verwerken. Daarnaast werkt Opache als extra laag om statische bestanden sneller te laden. Dit pakket is uit te breiden met REDIS en Varnish.

Bij de aanvraag van een hostingpakket zullen wij het persoonlijk in behandeling nemen. We volgen je bestelling op de voet en kijken enkele dagen later naar de status van je website. Merken we dat er een foutje in de server-configuratie zit, dan komen wij zelf met een oplossing. Daarnaast sturen wij je het nummer van onze storingslijn toe; handig, voor als je website het een keer niet doet.

Daarnaast vinden wij het fantastisch om mee te denken over je website. Heb je een vraag waar je niet uit komt, wil je dat wij meedenken over de toekomstgerichtheid of wil je het onderhoud laten uitbesteden? Kom dan gratis met ons in contact via de mail, Skype, Whatsapp, telefoon, Slack of een van de vele andere kanalen.

Wat ondernemers zeggen

Bestuur - Mercurius UvA
“We zijn goed geholpen met het overzetten van ons ledenplatform, mail accounts en archief. Alles loopt lekker snel. De tips zijn een welkome toevoeging.”
Eigenaresse - nixnut
“Peppix is onze vaste partner geworden in het hosten van ons e-commerce platform. De website werkt snel, de service is top en de migratie was (voor ons) zorgen vrij. Super.”
logo-aws
logo-cloudflare
partner-wrg
partner-totaaldomein
partner-transip
logo-ixlhosting