Dedicated hosting voor grote platformen

Voor grote platformen, waaronder Magento Enterprise systemen, CRM systemen en geavanceerde webapplicaties, zijn er de dedicated hostingpakketten beschikbaar. Met de pakketten bieden wij up-scale mogelijkheden om je systeem zonder problemen te laten draaien. Dit doen wij in samenwerking met Amazon en iXL Hosting. 

  • Virtual private server met voldoende processorkracht en geheugen
  • 24/7 beschikbare storingslijn voor serverproblemen;
  • DNS eenvoudig geregeld via Cloudflare;
  • Standaard 99,9% up-time garantie per jaar;
  • Te combineren met additionele SLA, periodiek onderhoud en persoonlijke ondersteuning;
  • Overstapservice voor ieder platform beschikbaar.

Specificaties

De servers van zijn gelegen in Amsterdam en Ierland. De gemiddelde server is voorzien van twee Xeon hexacore processors met uitbreidbaar geheugen tot 256GB ram en 64 CPU cores. De servers zijn voorzien van Intel Enterprise SSD schijven en zijn beschermd tegen DDOS aanvallen. De systemen draaien een platform naar keuze – meestal is dit Apache of NIGNIX met als onderliggend platform DirectAdmin of cPanel. Het onderhoud aan de servers worden één keer per maand uitgevoerd. Bij verwachte downtime communiceren wij dit enkele dagen van te voren.

Deze specificaties, samen met het geweldige aanbod van Peppix, zorgt ervoor dat je platform straks uitstekend draait op een van onze servers, zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over eventuele problemen. Onze servers worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten gehouden door onze technici. Deze technici kan je buiten openingstijden bereiken op de storingslijn.

VPS staat voor virtual private server. Dit betekent dat je applicatie binnen een gesoleerd omgeving wordt geladen. De CPU- en het RAM geheugen wordt hierdoor dus niet met een andere website gedeeld. Het voordeel van een VPS is dat het gemakkelijk uit te breiden is met meer CPU- en RAM geheugen. Zo kunnen we ieder kwartaal kijken of het pakket nog bij je past. 

Wij maken gebruik van de expertise van iXL Hosting om je VPS zo snel mogelijk te maken. Dit doen zij door de juiste tools te installeren, de MySQL database te optimaliseren en cachingtools, zoals Amazon Elasticache, Opache en Memcache, te installeren.

Bij de aanvraag van een hostingpakket zullen wij het persoonlijk in behandeling nemen. We kijken samen met je naar de geschikte configuratie en geven vooraf een prijsopgave voor de server, de installatie en het onderhoud. Daarnaast sturen wij je het nummer van onze storingslijn toe; handig, voor als de server het een keer niet doet.

Daarnaast vinden wij het fantastisch om mee te denken over je website. Heb je een vraag waar je niet uit komt, wil je dat wij meedenken over de toekomstgerichtheid of wil je het onderhoud laten uitbesteden? Kom dan gratis met ons in contact via de mail, Skype, Whatsapp, telefoon, Slack of een van de vele andere kanalen.

Voor het overzetten van je huidige website hebben wij een recente back-up óf de huidige gegevens van de hosting-provider nodig. Dan kan het werk beginnen.

Onze developers zetten de meeste platformen en systemen, waaronder het veelgebruikte Magento e-commerce platform of WordPress CMS systeem, zonder problemen over. Dit gebeurt meestal dezelfde dag, in een tijdbestek van 30 tot 90 minuten, zonder down-time te veroorzaken. Alvorens wij aan de slag gaan, maken wij een goede back-up van alle gegevens. Zo voorkomen wij gegevensverlies en maken we de overstap zo gemakkelijk mogelijk.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat ondernemers zeggen

Bestuur - Mercurius UvA
“We zijn goed geholpen met het overzetten van ons ledenplatform, mail accounts en archief. Alles loopt lekker snel. De tips zijn een welkome toevoeging.”
Eigenaresse - nixnut
“Peppix is onze vaste partner geworden in het hosten van ons e-commerce platform. De website werkt snel, de service is top en de migratie was (voor ons) zorgen vrij. Super.”
logo-aws
logo-cloudflare
partner-wrg
partner-totaaldomein
partner-transip
logo-ixlhosting