Kies voor de 'ambachtelijke' hosting van Peppix

De meeste hostingproviders bieden geen persoonlijke ondersteuning als het gaat om moeilijke vraagstukken, problemen en trage snelheden. Bij Peppix waken wij erop dat dit niet gebeurt. Bij ons zit je bij het juiste adres waar persoonlijke service alles is.

  • Gegarandeerde top-snelheid;
  • Niet goed geld terug policy;
  • Standaard- en maatwerkpakketten beschikbaar;
  • Uitstekende SLA’s;, onderhoudsvoorwaarden en openingstijden;
  • Gratis zakelijke mailbox met Google Suite;
  • Tot maar liefst 99,9% up-time garantie per jaar;
  • De DNS eenvoudig geregeld via Cloudflare;
  • Gratis SSL certificaat en server-installatie;
  • Beschikbare overstapservice voor de mail en website.
Bij uitstek geschikt voor je website, blog of applicatie.
Gemaakt voor e-commerce, CRM systemen en applicaties.
Ingericht voor Magento en veeleisende webapplicaties.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij beginnen met het analyseren van je website. Dit doen wij kosteloos tijdens het vooronderzoek om te bepalen of er een ‘match’ is. Aan de hand van de bezoekersstatistieken, grootte van de website en de benodigde requirements (denk aan specifieke wensen, zoals software of besturingssystemen), komen wij met een aanbod. Voor kleinere websites kunnen dit smallere hostingpakketten zijn met prijzen die onder de marktconforme waarde liggen. Ook kan het advies zijn om van caching gebruik te maken, zoals WP Rocket (bekend vanwege de goede optiamlisaties), een CDN (voor het – extern – laden van grootte foto’s), REDIS en Varnish (geavanceerde cachingtechnieken op de serverlaag). 

Met deze maatregelen wisten wij tot nu toe al onze klanten te voorzien van een snelle website, en hopen dat dit ook bij jou gebeurt. Als dit niet gebeurt, of niet naar tevredenheid is, dan zetten wij zonder problemen de overeenkomst stop en restitueren een (groot of volledig) deel van de gemaakte kosten. 

Voor kleine WordPress websites bieden wij al pakketten aan vanaf €4.50 per maand inclusief domeinnaam naar keuze. Voor grotere Woocommerce webshops ligt de vanafprijs op €29.50 per maand. Wel geldt dat wij hoge eisen stellen aan onze pakketten (en daarmee) onze klanten. Wij komen graag eerst met je in contact, voordat wij een pakket aanbieden. Zelfs als dat pakket slechts €4.50 per maand is. 

Onze managed hostingpakketten zijn uitbesteed aan een aantal grote partners, waaronder iXL Hosting, TotaalDomein en WebRuimteHosting. Zij staan binnen Nederland goed bekend door hun goede service en betrouwbaarheid.

Voor de dedicated servers bieden wij 24/7 monitoring en ontvangen wij direct een melding als er iets mis gaat op de server. Vervolgens komen wij meteen in actie om met een oplossing te komen. Door de prachtige infrastructuur van DigitalOcean en Amazon Web Services, ligt een oplossing snel voor hand.

Veelvoorkomende oorzaken die servers offline halen, zijn: te veel bezoekers of te weinig opslagruimte. Voor het eerste probleem kijken wij iedere keer als er onderhoud wordt uitgevoerd, of de server nog steeds aan de eisen voldoet. Als wij een piek in de prestaties zien, wijst dit erop dat de server mogelijk niet meer voldoet aan de capaciteit van de website. Tegelijkertijd kan dit ook een fout in de website zijn, waar wij dan (samen met jou) graag naar kijken. Voor een tekort aan serverruimte, hebben wij een script geschreven dat ons een melding stuurt zodra je 70% van de beschikbare opslagruimte hebt verbruikt. Dan vergroten wij de SSD voor je. 

Voor het doorgeven van storingen, zijn er meerdere manieren. Wij raden je aan te bellen en/of bij geen contact, een voicemail in te spreken, of te mailen, waarna wij het in alle gevallen binnen 1 uur oppakken. 

Niet in de gelegenheid om de pakketten te bekijken?

Niet in de gelegenheid om de pakketten te bekijken? Neem direct contact met ons op.

Wat ondernemers zeggen

Default Avatar150
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Default Avatar150
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

 
Moodle
Magento
WHMCS
Woocommerce
vBulletin
ActiveCollab
Joomla