VOICE

Groei verder met digitale telefonie.

Via Voice over IP (VOIP) zijn uw medewerkers altijd op hetzelfde nummer bereikbaar, of ze nu onderweg zijn, vanuit huis werken of gewoon op kantoor zijn. Ook heeft u volledig inzicht in het belgedrag van uw medewerkers. 

  • Betaal een vast bedrag per maand voor onbeperkt bellen;
  • Kies uit een lokaal, 088, 0800 of 0900 nummer.
  • Stel gemakkelijke keuzemenu’s in voor bellers;
  • U word bij ons voorzien van alle benodigde apparatuur;
  • Wij maken gebruik van een versleutelde telefonie verbinding.

Bellen via internet, maar dan met een vast  nummer 

Vooral groeiende bedrijven kunnen profiteren van bellen via internet: Voice Over IP (VOIP). VOIP biedt u verschillende voordelen: het is voordeliger dan analoog bellen, u heeft geen inhouse telefooncentrale meer nodig en de mogelijkheden zijn veel uitgebreider dan ze ooit analoog waren.

Wat dacht u van een online operator, gemakkelijk keuzemenu`s aanmaken en gesprekken opnemen voor bijvoorbeeld kwaliteitsmonitoring. Heeft u meerdere vestigingen? Ook geen probleem, want die kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden, zelfs uw bestaande telefooncentrale kan aan dit online systeem toegevoegd worden. Daarnaast kunt u gemakkelijk online uw verbruik en optionele diensten bijhouden en beheren.

Wat ondernemers zeggen

Bestuur - Mercurius UvA
“We zijn goed geholpen met het overzetten van ons ledenplatform, mail accounts en archief. Alles loopt lekker snel. De tips zijn een welkome toevoeging.”
Eigenaresse - nixnut
“Peppix is onze vaste partner geworden in het hosten van ons e-commerce platform. De website werkt snel, de service is top en de migratie was (voor ons) zorgen vrij. Super.”
logo-aws
logo-cloudflare
partner-wrg
partner-totaaldomein
partner-transip
logo-ixlhosting