Sta in verbinding met Slack

Bij Peppix staan wij voortdurend in verbinding met third-party diensten dankzij Slack. Servers worden gemonitord, telefoongesprekken worden gelogd, betalingen worden geregistreerd en ga zo maar door. Wij willen je graag helpen bij de integratie van Slack binnen je organisatie. 

  • Ontvang een bericht zodra er een ‘event’ plaatsvindt, bijvoorbeeld als er een bestelling binnenkomt in je webshop, bericht ontvangt op Twitter of een e-mail ontvangt van een leverancier;
  • Chat onderling met je medewerkers – net zoals je gewend bent op Whatsapp – maar dan uitgebreider en inzichtelijker;
  • Start video- en telefoongesprekken, of deel je desktop met maximaal 15 personen;
  • Deel eenvoudig bestanden via Slack
  • Slack is gratis te gebruiken met een limiet van 10.000 berichten, of onbeperkt aantal berichten voor slechts €7.50 per gebruiker per maand;
  • Maak gebruik van de gratis Windows, MacOS, Android en iOS apps
  • Profiteer van uitgebreide ondersteuning en integratie mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Beloofd.

Slack onderscheidt zich door de eenvoudig te programmeren API die de ontwikkelaars ter beschikking heeft gesteld. Met de API kunnen wij zonder al te veel moeite, bijna iedere app integreren met Slack. Het resultaat is dat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt binnen je organisatie, en medewerkers snel kan informeren over wijzigingen. Slack is een geweldig alternatief op Whatsapp, met als een van de redenen dat zakelijk en prive vaak door elkaar worden gehaald. Verder zijn de groepen die je binnen Slack kan aanmaken, naar wens in te richten. De ene groep kan binnenkomende bestellingen uitlichten, de andere groep kan je medewerkers iedere dag vragen wat zij voor lunch willen hebben.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ja, zoals je op deze pagina (klik) kan nalezen, zie je dat Slack gratis ter beschikking wordt gesteld met enkele beperkingen. De grootste beperking is dat er ‘slechts’ 10.000 berichten worden bewaard en dat de totale opslagruimte maar 5 GB is. Verder is de zoekfunctie zeer beperkt, en zijn Skype-achtige functies zoals videobellen, desktop sharen en telefoneren (conference-calls) uitgeschakeld. Als dat je verder niet al teveel uitmaakt, dan heb je voldoende aan de gratis versie van Slack.

Wij helpen je graag dat extra zetje geven tijdens de installatie van Slack. Dit betekent dat wij je helpen met de installatie en systemen, zoals Woocommerce of Magento, helpen koppelen. Ook helpen wij je met het inrichten van de groepen, de zogeheten “channels”, en het installeren van de apps.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

Wat ondernemers zeggen

Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
 
Slack
Google Analytics
Mollie
Varnish
WordPress
Google Tag Manager
Woocommerce