Ontdek de voordelen van Google Suite

Zakelijk mailen is nog nooit zo makkelijk geweest als met Google Suite. Peppix Benelux is een gecertificeerd Google Suite verkooppunt. Bij ons geniet u onder andere van:

  • Tarieven tot wel 20% lager dan Google’s adviesprijzen;
  • Volledige migratie door een van onze professionals;
  • Goede, persoonlijke ondersteuning voor het instellen van uw accounts;
  • De mogelijkheid tot het op locatie installeren van uw Google Suite accounts;
  • Het door ons laten automatiseren van taken, waaronder het filteren van berichten;
  • Tot maximaal 50 terabyte aan opslagruimte per account, te gebruiken voor Google Mail en Google Drive;
  • Maak gebruik van archivering en e-Discovery van uw berichten, chats en bestanden voor uw administratie.

Wat is Google Suite? Zakelijke e-mail voor uw organisatie

In tegenstelling tot de mailbox die u wellicht kent van uw huidige webhosting, biedt Google Suite een scala tools die noodzakelijk zijn voor een groeiend bedrijf. Denk hierbij aan ongelimiteerde opslagmogelijkheden, een uptime-garantie van 99.997%, e-Discovery en andere archiveringsmogelijkheden, uitgebreide mailopslag, Android, iOS en Windows Phone apps, uitgebreide integratie met mailapplicaties als Microsoft Outlook, Apple Mail en Mozilla Thunderbird én volledige, persoonlijke ondersteuning.

Veelgestelde vragen

Ja, via het contactformulier hiernaast kunt u een vrijblijvende 30-dagen proefversie aanvragen, waarin u alle voordelen van Google Suite kunt ontdekken. Na afloop van de proefperiode, kunt u het abonnement zonder dataverlies verlengen. Wij kunnen u binnen deze periode al voorzien van de migratie, installatie en configuratie van Google Suite binnen uw bedrijf. Vraag ernaar tijdens uw aanvraag.

Het migreren van uw bestaande mailboxen, digitale agenda’s, adresboeken en zelfs takenlijsten duurt enkele uren, afhankelijk van de grootte van uw organisatie. Dit proces gaat geheel automatisch.

Wat gebeurt er als er problemen optreden?

In het geval van problemen, treden wij direct op en voltooien wij het proces handmatig. Er wordt vooraf altijd een back-up gemaakt van uw mailbox, zodat wij de garantie kunnen geven dat er géén gegevens verloren gaan. Kanttekening: wij hebben nu toe slechts 1 incident in maart 2016 meegemaakt waarbij het proces niet kon worden voltooid. Dit kwam door een verouderde POP3 server van de opdrachtgever die stukliep. Middels een testomgeving en een back-up is de mail daarna alsnog gemigreerd naar Google Suite.

Moeten wij jullie toegang verlenen tot onze mailbox?

Nee, dit is niet verplicht. Hoewel wij adviseren om de migratie door ons uit te voeren, bestaat er de mogelijkheid om zelf een vereenvoudigd proces te doorlopen met behulp van een specialist op afstand. Het is hierbij niet mogelijk om uw agenda, adresboek of takenlijsten te migreren. Wilt u dit toch, dan bent u genoodzaakt ons het Google Suite importprogramma te laten uitvoeren, waarvoor de inloggegevens naar uw mailbox vereist zijn. Wij behandelen uw gegevens strikt vertrouwelijk in een 256bits beveiligde kluis, zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Ja, Google Suite biedt standaard 30 GB opslagruimte per medewerker in Google Drive, het alternatief op Dropbox. Deze ruimte kunnen zij gebruiken voor het opslaan van foto’s, video’s en documenten. Werkmappen, projectgegevens en grote PDF-bestanden; niets is Google Drive te gek. Het systeem werkt vergelijkbaar als Dropbox en biedt, net zoals Dropbox, voor de meestgebruikte systemen, waaronder Mac, Windows, Android, iOS en Windows Phone, apps aan waarmee u bestanden eenvoudig kunt synchroniseren.

Te weinig opslagruimte? Geen nood.

Heeft u het idee dat de 30 GB opslagruimte te weinig is, dan bieden wij verschijnende mogelijkheden waaronder de overstap op de zeer aantrekkelijk geprijsde Google Suite Unlimited abonnementen. Deze abonnementen bieden een ongelimiteerde opslagruimte bij 5 (>) medewerkers. Hieronder geldt een beperking van 1 terabyte (1.000 GB). Wilt u hierover meer te weten komen? Neem dan contact op met uw consulent of stuur een mail via deze pagina.

Wat ondernemers zeggen

Bestuur - Mercurius UvA
“We zijn goed geholpen met het overzetten van ons ledenplatform, mail accounts en archief. Alles loopt lekker snel. De tips zijn een welkome toevoeging.”
Eigenaresse - nixnut
“Peppix is onze vaste partner geworden in het hosten van ons e-commerce platform. De website werkt snel, de service is top en de migratie was (voor ons) zorgen vrij. Super.”
logo-aws
logo-cloudflare
partner-wrg
partner-totaaldomein
partner-transip
logo-ixlhosting