Verschillende beveiligingscertificaten

Met de invoering van de AVG in 2018 is iedere website verplicht om over een geldig SSL certificaat te beschikken. Bij ons voorzien wij je gratis van een geldig SSL certificaat waarmee je aan de wetgeving voldoet. Als je daarnaast ook verzekert wilt zijn, kan je kiezen voor een betaald SSL certificaat. Op deze pagina lees je de opties.

Geverifieerd SSL certificaat met extended validation

Bij dit type SSL certificaat wordt je bedrijf geverifieerd door een onafhankelijke partij. Doordat je wordt geverifieerd, verschijnt er een groen slotje bij het bezoeken van je website. Dit is iets anders dan het grijze slotje dat je normaal ziet. Het geeft aan dat je gecontroleerd bent en dat je website veilig en betrouwbaar is.

De prijs van een SSL certificaat met extended validation bedraagt €150,00 per jaar. Dit bedrag is inclusief gratis installatie.

Verzekerd SSL certificaat

GeoTrust en Comodo zijn wereldwijd bekende merken die hun naam hoog willen houden. Dat doen zij door hun zaken goed op orde te hebben en een financiële verzekering te bieden tegen schade die kan ontstaan door problemen bij het uitgeven van het certificaat. Hierin verschillen zij van het gratis alternatief Lets Encrypt, dat die zekerheid niet biedt. Ons advies is om een verzekerd SSL certificaat aan te schaffen als je website een belangrijke stroom aan inkomsten oplevert.

De prijs van een GeoTrust SSL certificaat bedraagt €25,00 per jaar inclusief gratis installatie.

Gratis Lets Encrypt certificaat

Lets Encrypt is een maatschappelijk initiatief dat gesteund wordt door Microsoft en Google. Hun missie is simpel: iedereen moet veilig kunnen internetten. Daarom bieden zij gratis SSL certificaten aan. Deze SSL certificaten doen niet onder aan de veiligheid van de andere, betaalde certificaten. Dit type certificaat behoort dan ook tot een van onze favoriete opties.

Standaard leveren wij een gratis SSL certificaat van Lets Encrypt  bij je aanvraag.

Pakket aanvragen

Wil jij een SSL certificaat aanvragen? Neem dan nu contact op.

Wat ondernemers zeggen

Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
 
Varnish
cPanel
Opache
NGINX
MySQL
Apache
Woocommerce