Verschillende beveiligingscertificaten

Systemen die gegevens verwerken, zoals webwinkels, reserveringssystemen en websites die contactgegevens van mensen opslaan, zijn met de invoering van de AVG verplicht te beschikken over een geldig SSL certificaat. Wij bieden veel opties waarmee je – zonder kosten – al kan voordoen aan de regelgeving.

Vertrouwd SSL certificaat (extended validation)

Wil jij jouw organisatie kenbaar maken in de zoekbalk? Dan is een vertrouwd SSL certificaat de uitkomst. Met een vertrouwd certificaat verifieert onze partner GeoTrust je Kamer van Koophandel registratie en keert op basis van deze informatie een groen certificaat uit. Dit certificaat laat zien dat de domeinnaam van je website, eigendom is van jouw bedrijf. Een kwaadwillende kan je website vervalsen, maar het certificaat niet. Bezoekers zullen dan altijd kunnen zien dat zij op een andere – niet geverifieerde – website browsen.

Prijs van een vertrouwd SSL certificaat begint bij €149,99 per jaar.
Prijs van een vertrouwd SSL wildcard begint bij €249,99 per jaar.

Verzekerd SSL certificaat

Wil jij meer zekerheid over de instantie dat het certificaat uitgeeft, dan is een betaald SSL certificaat door een onafhankelijke organisatie de juiste oplossing. Doordat onze partners GeoTrust en Comodo wereldwijd opereren en een zeer hoge mate van bewezen betrouwbaarheid hebben, is de kans klein dat een hacker er straks met jouw certificaat vandoor gaat, zoals bij DigiNotar in 2011 gebeurde.

Prijs van een verzekerd SSL certificaat begint bij €10,99 per jaar.
Prijs van een verzekerd SSL wildcard begint bij €49,99 per jaar.

Gratis Lets Encrypt certificaat

Het gratis SSL certificaat van Lets Encrypt is inmiddels het meest populaire certificaat. De organisatie achter Lets Encrypt wordt gesteund door grote bedrijven zoals Microsoft en Google en kan hierdoor gratis SSL certificaten aanbieden voor je website. Deze SSL certificaten doen niet onder aan de veiligheid van de andere, betaalde certificaten en behoort hierdoor ook door ons tot een van onze favoriete opties onder websites.

Pakket aanvragen

Wil jij een SSL certificaat aanvragen? Neem dan nu contact op.

Wat ondernemers zeggen

Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro's per jaar!

Van der Veen
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
 
Varnish
Woocommerce
WordPress
REDIS
WHMCS
Joomla
Apache