Veiligheid en SSL bij Peppix Benelux
Veiligheid en SSL bij Peppix Benelux

SSL certificaat aanvragen voor je website

Met de invoering van de AVG in 2018 is iedere website verplicht om over een geldig SSL certificaat te beschikken. Die certficiaten moet je elk jaar vernieuwen. Bij ons hostingpakket krijg je gratis elk jaar een nieuw SSL certificaat waarmee je aan de wetgeving voldoet. Als je daarnaast ook verzekerd wilt zijn, dan kan je kiezen voor een betaald SSL certificaat. Op deze pagina lees je de opties.

Veiligheid en SSL bij Peppix Benelux

Geverifieerd SSL certificaat met extended validation

Bij dit SSL certificaat wordt je bedrijf geverifieerd door een onafhankelijke partij. Doordat je wordt geverifieerd, verschijnt er een groen slotje bij het bezoeken van je website. Dit is iets anders dan het grijze slotje dat je normaal ziet. Het geeft aan dat je gecontroleerd bent en dat je website veilig en betrouwbaar is. Klap je het certificaat uit, dan vind je jouw bedrijfsgegevens terug. Dit betekent dat jij de enige bent met dit certificaat. Voor grote webwinkels en belangrijke websites raden wij dit certificaat aan.

De prijs van een SSL certificaat met extended validation bedraagt €199,00 per jaar. Dit bedrag is inclusief installatie.

Veiligheid en SSL bij Peppix Benelux

Verzekerd SSL certificaat

GeoTrust en Comodo zijn wereldwijd bekende merken die hun naam hoog willen houden. Dat doen zij door hun zaken goed op orde te hebben en een financiële verzekering te bieden tegen schade die kan ontstaan door problemen bij het uitgeven van het certificaat. Hierin verschillen zij van het gratis alternatief Lets Encrypt, dat die zekerheid niet biedt. Ons advies is om een verzekerd SSL certificaat aan te schaffen als je website een belangrijke stroom aan inkomsten oplevert.
 
De prijs van een GeoTrust SSL certificaat bedraagt €50,00 per jaar inclusief installatie.
Veiligheid en SSL bij Peppix Benelux

Gratis Lets Encrypt certificaat

Lets Encrypt is een maatschappelijk initiatief dat gesteund wordt door Microsoft en Google. Hun missie is simpel: iedereen moet veilig kunnen internetten. Daarom bieden zij gratis SSL certificaten aan. Deze SSL certificaten doen niet onder aan de veiligheid van de andere, betaalde certificaten. Dit type certificaat behoort dan ook tot een van onze favoriete opties.
 
Standaard installeren wij gratis een SSL certificaat van Lets Encrypt bij je webhostingpakket.

Voor welk certificaat kies jij?

Standaard installeren wij een Lets Encrypt certificaat bij je webhostingpakket. Dat is genoeg om aan de AVG te voldoen. Wil je toch een betaald certificaat om een bepaalde reden, neem dan contact op met Noëll om je wensen te bespreken. 

Hoe zit het met jullie service?

Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers

 
Google Workspace
Reeleezee
PostNL
woocommerce
REDIS
Let’s Encrypt
DirectAdmin
Google Analytics