Verschillende optimalisatie technieken

Wij bieden verschillende technieken gebaseerd op best practices uit het verleden waarmee wij een gegarandeerd snelle laadtijd voor jouw website kunnen leveren. Hieronder lees je welke technieken wij kunnen toepassen om dit doel te halen.

REDIS

Met REDIS wordt het rekenwerk van je hoofdserver opgeslagen in het ram-geheugen van een externe server. Hierdoor hoeft je hoofdserver minder hard te werken, waardoor er ruimte overblijft om andere taken uit te voeren. Bij aanschaf van een REDIS server zullen wij met jou de integratie, optimalisatie en het monitoren en onderhoud bespreken.

De prijs voor een REDIS server begint vanaf €12,50 per maand voor een gedeelde server. Je betaalt vanaf €40,00 per maand voor een eigen REDIS server. Klik hier om direct te bestellen.

Varnish

Varnish vangt de bezoekers van je website als eerste op. Door hen een verkleinde kopie van je website te tonen, worden de laadtijden verkort en je hoofdserver ontlast. Wij zorgen voor de integratie met je website, de beveiliging en het onderhoud.

Een eigen Varnish-server met SSL certificaat begint bij €40,00 per maand. Klik hier om direct te bestellen.

Opache

Programmeertaal wordt bij het uitvoeren eerst omgezet in nulletjes en eentjes. Het omzetten van die programmeercode kost rekenkracht. Opcache vermindert de rekenkracht door de omgezet programmeercode in het geheugen te bewaren. De hoofdserver hoeft daardoor minder vaan de programmeertaal om te zetten, wat zorgt voor snellere rekentijden. Iedere keer als het PHP bestand wordt geladen, kijkt Opcache of hij de code al heeft omgezet, of dat het alsnog omgezet moet worden.

Standaard is Opcache kosteloos ingesteld op onze webservers.

Load balancers

Veel bezoekers betekent vaak extra rekenkracht; een server kan zo belast worden dat hij tijdelijk uitvalt. Dit kunnen we voorkomen door meerdere servers te lanceren waarbij de bezoekers gelijkmatig over de beschikbare servers worden verdeeld. Het voordeel is dat iedereen een snelle website te zien krijgt en dat je website altijd online is. Wil jij het risico op downtime beperken, of merk je dat je website traag is op bepaalde tijden? Dan biedt een load balancer de uitkomst.

Een load balancer vereist maatwerk. Wil jij weten wat wij voor jou website of webshop kunnen betekenen? Stuur dan een bericht via deze pagina.

Maatwerk optimalisatie

Wij zijn fan van maatwerk optimalisatie, gebaseerd op best practices uit het verleden. Door het verminderen van http requests, cookies en queries, het verkleinen van afbeeldingen en het optimaliseren van de code, is er bij iedere website winst te halen. Onze ervaring ligt bij het optimaliseren van WordPress en Woocommerce.

Wil jij jouw website laten optimaliseren? Vraag dan een gratis onderzoek aan via deze pagina.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Vraag dan hier meer informatie aan.

Wat ondernemers zeggen

Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
 
cPanel
Microsoft Azure
Let’s Encrypt
Varnish
MongoDB
MySQL
Woocommerce