WordPress laadtijden verbeteren met snelheidsoptimalisaties

Wij bieden verschillende technieken aan waarmee wij je WordPress laadtijden nóg sneller kunnen maken. Dat zorgt voor een gegarandeerd snelle laadtijd; en het mooie is: lukt het ons niet om je website sneller te maken? Dan krijg jij je geld terug.. 

Snelheidsoptimalisatie bij Peppix Benelux

Load Balancer voor WordPress en andere CMS systemen

Veel bezoekers betekent ook dat je extra rekenkracht nodig hebt; een server kan zo belast worden dat het tijdelijk uitvalt. Dit kunnen we voorkomen door meerdere servers in te richten, waarbij je bezoekers gelijkmatig over de servers worden verdeeld. Het voordeel is dat iedereen een snelle website te zien krijgt en dat je website altijd online is. Wil jij het risico op downtime beperken, of merk je dat je website traag is op bepaalde tijden? Dan biedt een load balancer de uitkomst. 
 
Een simpele load balancer kost €50,00 per maand. Wil jij weten wat wij voor jou website of webshop kunnen betekenen? Stuur dan een bericht via deze pagina.
Snelheidsoptimalisatie bij Peppix Benelux

Opcache voor WordPress en andere PHP sites

Je website bestaat uit nulletjes en eentjes. Het omzetten van die programmeercode kost rekenkracht. Opcache vermindert de rekenkracht door de omgezet programmeercode in het geheugen te bewaren. De server hoeft daardoor minder vaak je website om te zetten, wat zorgt voor snellere laadtijden. Iedere keer als het PHP bestand wordt geladen, kijkt Opcache of hij de code al heeft omgezet, of dat het alsnog omgezet moet worden.
 
Opcache is standaard kosteloos ingesteld op onze webservers.
Snelheidsoptimalisatie bij Peppix Benelux

Varnish voor WooCommerce en andere webwinkels

Varnish vangt je bezoekers als eerste op. Door hen een slimme kopie van je website te tonen, worden de laadtijden verkort en je server ontlast. Wij zorgen voor de integratie met je website, de beveiliging en het onderhoud. Deze methode raden wij aan als je veel statische content op je website hebt. 

Een eigen Varnish-server kost ongeveer €40,00 per maand. 
Klik hier om direct te bestellen.
Snelheidsoptimalisatie bij Peppix Benelux

REDIS voor WordPress, WooCommerce en Magento

Met REDIS wordt het rekenwerk van je server opgeslagen in het ram-geheugen van een externe server. Hierdoor hoeft je server minder hard te werken, waardoor er ruimte overblijft om andere taken uit te voeren. Bij aanschaf van een REDIS server zullen wij met jou de integratie, optimalisatie en het monitoren en onderhoud bespreken. 
 
De prijs voor een eigen REDIS server begint bij €40,00 per maand. Klik hier om direct te bestellen.

Website sneller maken? Vraag advies aan.

Het is niet makkelijk om een keuze te maken. Vraag Noëll naar zijn mening en het komt vast goed. Wij zijn fan van maatwerk. Door het verminderen van http requests, cookies en queries, het verkleinen van afbeeldingen en het optimaliseren van de code, valt er bij iedere WordPress en WooCommerce website winst te halen. Oók die van jou. Neem contact op via deze pagina.

Hoe zit het met jullie service?

Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk

 
Reeleezee
Mailchimp
PostNL
MariaDB
NGINX
Sendcloud
WordPress
DirectAdmin