Voorkom de effecten van spammers

Iedere seconde wordt er een geautomatiseerde hackersaanval uitgevoerd op je site. Dit is een feit waar alle eigenaren van een content management systeem mee te maken krijgt. Door het toepassen van best practices, voorkomen we de nadelige effecten van spammers. Google Invisible reCapatcha is hier één van.

Wat doet invisible reCaptcha?

reCapatcha staat bekend om zijn vervelende tekens dat je bij het registreren of het verzenden van een contactformulier moest invullen. Sinds 2018 is versie 3.0 uitgebracht met de functie ‘invisible’. Mensen met een normaal surf- en klikgedrag, hoeven hierdoor niet langer zulke tekens in te vullen. Geautomatiseerde bots wél. reCapatcha is hierdoor nóg populairder geworden, en sinds maart 2019 maken al onze websites hier gebruik van.
  • Je bent volgens reCapatcha een mens als je er langer dan 0.1 sec over doet om een formulier in te vullen. Alle bots worden er zo eenvoudig uitgefilterd;
  • Het voorkomt dat geautomatiseerde bots je website platleggen;
  • Het ontlast je server aanzienlijk doordat al die aanvragen van bots niet langer verwerkt moeten worden;
  • Google reCaptcha is een gratis service, in ruil voor diagnostische informatie over het invulgedrag. Géén persoonlijke data wordt naar Google verstuurd;
  • Een cookie-melding is met het gebruik van reCaptcha verplicht;

Wat ondernemers zeggen

Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
 
cPanel
Woocommerce
Opache
Apache
MySQL
MariaDB
MongoDB