Managed high-end hosting

Voor platformen, waaronder (Magento en Woocommerce) webwinkels, CRM systemen en webapplicaties, zijn er de high-end managed hosting pakketten beschikbaar. Met de pakketten bieden wij voldoende capaciteit om je systeem zonder problemen te laten draaien, zonder omkijk te hebben naar de server. Dit doen wij in samenwerking met Amazon en iXL Hosting.
 • High-end systemen voor voldoende processorkracht en geheugen
 • Gratis zakelijke mailbox via Google Workspace (voorheen G Suite);
 • Bevatten ondersteuning voor N98 Magerun en Modman tools;
 • Standaard voorzien van (uitbreidbaar) REDIS geheugen;
 • Optioneel te voorzien van Varnish caching-techniek;
 • 24/7 beschikbare storingslijn voor serverproblemen;
 • Gratis SSL certificaat en server-installatie;
 • DNS eenvoudig geregeld via Cloudflare;
 • Optionele CDN via AWS Cloudfront;
 • Standaard 99,9% up-time garantie per jaar;
 • Te combineren met additionele SLA, periodiek onderhoud en persoonlijke ondersteuning;
 • Overstapservice voor ieder platform beschikbaar.

Specificaties

De servers van zijn gelegen in Amsterdam en Ierland. De gemiddelde server is voorzien van twee Xeon hexacore processors met beiden 16 CPU cores,  64 GB tot 256 GB ram, meerdere Intel Enterprise SSD schijven en standaard voorzien van DDOS bescherming. De systemen draaien Apache of NIGNIX en hebben als onderliggend configuratie-platform DirectAdmin. Het onderhoud aan de servers worden één keer per maand uitgevoerd. Bij verwachte downtime communiceren wij dit enkele dagen van te voren.

Deze specificaties, samen met het geweldige aanbod van Peppix, zorgt ervoor dat je website, (Magento) webshop of applicatie straks uitstekend draait op een van onze servers, zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over eventuele problemen. Onze servers worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten gehouden door onze technici. Deze technici kan je buiten openingstijden bereiken op de storingslijn.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor het overzetten van je huidige website hebben wij een recente back-up óf de huidige gegevens van de hosting-provider nodig.

Onze developers zetten de meeste platformen en systemen, waaronder het veelgebruikte Magento e-commerce platform of WordPress CMS systeem, zonder problemen over. Dit gebeurt meestal dezelfde dag, in een tijdbestek van 30 tot 90 minuten, zonder down-time te veroorzaken. Alvorens wij aan de slag gaan, maken wij een goede back-up van alle gegevens. Zo voorkomen wij gegevensverlies en maken we de overstap zo gemakkelijk mogelijk.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

De servers zijn volledig ingericht om zware applicaties, zoals Woocommerce of Magento, te laten draaien. Er worden weinig websites op de servers geplaatst waardoor wij een blijvende snelheid kunnen garanderen. Daarnaast optimaliseren wij MySQL zo goed, dat het minder tijd kost om queries naar de database te verwerken. Daarnaast werkt Opache als extra laag om statische bestanden sneller te laden. Als dat niet voldoende is hebben wij, voordat wij je een VPS aanbevelen, de optie om je website uit te breiden met REDIS, Memcache of Varnish. Naast de gebruikelijke CDN die wij aanbieden.

Bij de aanvraag van een hostingpakket zullen wij het persoonlijk in behandeling nemen. We zullen kijken of er een ‘match’ is en op basis daarvan een aanbeveling doen. Dit doen wij omdat wij hoge eisen stellen aan onze producten. In dit advies zullen zaken zoals de hosting, de mail, dns, domeinnaam, ssl certificaat en caching-technieken, zoals een CDN, Varnish, Redis en Memcache, aan bod komen. Voor WordPress en Woocommerce systemen hebben wij nog een aantal tips waar wij graag aan werken, zoals het vervangen van WP Super Cache door WP Rocket.

Nadat de details zijn uitgewerkt, is het tijd om je website te migreren. Dit doen wij veelal dezelfde dag zonder downtime te veroorzaken.

Zodra je website online is, kijken enkele dagen later naar de status van je website. Merken we dat er nog een foutje in de server-configuratie zit, dan komen wij zelf met een oplossing. Daarnaast sturen wij je het nummer van onze storingslijn toe; handig, voor als je website het een keer niet doet.

Daarnaast vinden wij het fantastisch om mee te denken over je website. Heb je een vraag waar je niet uit komt, wil je dat wij meedenken over de toekomstgerichtheid of wil je het onderhoud laten uitbesteden? Kom dan gratis met ons in contact via de mail, Skype, Whatsapp, telefoon, Slack of een van de vele andere kanalen.

Wat ondernemers zeggen

Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
 
MongoDB
Woocommerce
NGINX
MariaDB
DirectAdmin
MySQL
cPanel