Kies voor managed SSD hosting

De snelheid van een website is bepalend voor de conversie. Om de snelheid van onze klanten te garanderen, hebben wij besloten samen te werken met de drie grootste hosting-partijen in Nederland. Op deze manier bundelen wij onze kennis samen in één pakket dat precies bij je website aansluit.
  • Voordelig niet-goed-geld-terug instaptarief;
  • Gratis zakelijke mailbox via Google Workspace (voorheen G Suite);
  • Gratis SSL certificaat en server-installatie;
  • DNS eenvoudig geregeld via Cloudflare;
  • Optionele CDN via AWS Cloudfront;
  • Maatwerk pakket voor grote platformen;
  • Standaard 99,9% up-time garantie per jaar;
  • Te combineren met SLA, periodiek onderhoud en persoonlijke ondersteuning;
  • Overstapservice – zonder downtime – voor ieder platform beschikbaar, waaronder WordPress en Woocommerce.

Specificaties

De servers van onze partners zijn gelegen in Amsterdam en Meppel – naast de wereldwijd beschikbare servers van AWS en Google Cloud. De gemiddelde server is voorzien van twee Xeon hexacore processors,  64 GB tot 256 GB ram, meerdere SSD schijven aan boord en zijn voorzien van DDOS bescherming. De systemen draaien Apache of NIGNIX en hebben als onderliggend configuratie-platform DirectAdmin of cPanel. Het onderhoud wordt één keer per maand uitgevoerd. Bij verwachte downtime communiceren wij dit enkele dagen van te voren.

Dit zorgt ervoor dat je website of applicatie straks uitstekend draait op een van onze servers, zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over eventuele problemen. Onze servers worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten gehouden door onze technici.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor het overzetten van je huidige website hebben wij een recente back-up óf de huidige gegevens van de hosting-provider nodig.

Onze developers zetten de meeste platformen en systemen, waaronder het veelgebruikte WordPress CMS systeem, zonder problemen over. Dit gebeurt meestal op dezelfde dag, in een tijdbestek van 30 tot 45 minuten, zonder down-time te veroorzaken. Alvorens wij aan de slag gaan, maken wij een goede back-up van alle gegevens. Zo voorkomen wij gegevensverlies en maken we de overstap zo gemakkelijk mogelijk.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wij begrijpen dat het een kwestie is van eerst zien, dan geloven. Daarom bieden wij een niet-goed-geld-terug voorwaarde op onze hostingpakketten. Bevalt ons geleverde pakket niet, dan kan je met opgaaf van reden het geld binnen 30 dagen grotendeels of volledig terugvragen.

Deze voorwaarde geldt niet voor geleverde maatwerkpakketten, domeinnamen en SSL certificaten.

Bij de aanvraag van een managed hostingpakket zullen wij het persoonlijk in behandeling nemen. We volgen je bestelling op de voet en kijken enkele dagen later naar de status van je website. Merken we dat er een foutje in de server-configuratie zit, dan komen wij zelf met een oplossing.

Daarnaast vinden wij het fantastisch om mee te denken over je website. Heb je een vraag waar je niet uit komt, wil je dat wij meedenken over de toekomstgerichtheid of wil je het onderhoud laten uitbesteden? Kom dan gratis met ons in contact via de mail, Skype, Whatsapp, telefoon, Slack of een van de vele andere kanalen.

Wat ondernemers zeggen

Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
 
MariaDB
cPanel
Varnish
NGINX
Opache
DirectAdmin
MySQL