Tijd om te beginnen?

Met het zoekformulier hieronder kan je kijken of je domeinnaam nog beschikbaar is. Je kan tijdens het zoeken je gewenste domeinnaam afrekenen. Als je in tussentijd vragen hebt, kan je ons telefonisch of via Whatsapp bereiken.

Wij staan achter je

Het registeren van een domeinnaam is een technische aangelegenheid. Wij snappen dat en willen je die zorg uit handen nemen, zonder daarbij de duurste te zijn. En dat kan voor ons prima uit, als je bedenkt dat je eigenlijk maar één of twee goede domeinnamen nodig hebt. Wij verzekeren je in ieder geval van het volgende.
  • Je wordt in samenwerking met ons, domeinregistratiepartij SIDN en DNS-verantwoordelijke Cloudflare geholpen bij de registratie van je domeinnaam;
  • De technische zaken, zoals de nameservers en de DNS records, regelen wij voor je;
  • Als je de technische zaken zelf wilt beheren, dan kan dat via Mijn Peppix met behulp van onze uitgebreide handelingen;
  • Je domeinnaam wordt ieder jaar automatisch verlengd. Je ontvangt van ons één gezamenlijke factuur voor al je diensten.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

In het overzicht hieronder vind je de prijzen voor het registeren van de domeinnamen. De prijzen zijn exclusief BTW.

Prijslijst domeinnamen

wdt_ID Domeinnaam Registratiekosten Verhuiskosten Verlengkosten
1 .nl € 7,99 € 7,99 € 7,99
2 .be € 7,99 € 7,99 € 7,99
3 .eu € 7,99 € 7,99 € 7,99
4 .de € 11,99 € 11,99 € 11,99
5 .com € 11,99 € 11,99 € 11,99
6 .org € 15,99 € 15,99 € 15,99
7 .nu € 15,99 € 15,99 € 15,99
8 .org.uk € 11,99 € 11,99 € 11,99
9 .co.nl € 9,99 € 9,99 € 9,99
10 .uk € 9,99 € 9,99 € 9,99

Het aanvragen kan via Mijn Peppix (snelste optie) of door ons een bericht via mail of Whatsapp te sturen. In beide gevallen zullen wij je helpen bij de installatie en het instellen van de DNS records.

Via Mijn Peppix kan jij jouw domein beheren. Hier vind je o.a. de contactgegevens die gekoppeld zijn aan het domein, de DNS records en de nameservers. Oók vind je hier de verhuiscode, mocht je het domein willen onderbrengen bij een andere provider.

Het verwerken van een .nl domeinnaam duurt gemiddeld twee uur. Soms kan het zijn dat een registrerende partij je aanvraag handmatig moet bevestigen; in dat geval duurt het tot maximaal een dag.

Niet in de gelegenheid om de pakketten te bekijken?

Wil je eerst even met ons brainstormen? Neem dan snel contact op.

Wat ondernemers zeggen

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
 
MySQL
DirectAdmin
MongoDB
Woocommerce
WordPress
NGINX
Varnish