Kies voor ambachtelijke hosting

Onze hosting is geen één in dertien dozijn: wij zijn een kleine, full service partij dat persoonlijk toeziet op de snelheid en beschikbaarheid van je systeem. Of je nu een simpele website hebt, een complexe webshop met 10.000 bezoekers per dag, of een electronisch leeromgeving wil hosten: dat is voor ons geen probleem. Maar één ding weten wij zeker, alles draait om persoonlijke service.
  • Gegarandeerde top-snelheid door persoonlijke kwaliteitscontroles;
  • De belofte dat als het niet goed genoeg is, jij je geld terug krijgt;
  • Wij goedkope standaard- en maatwerkpakketten aanbieden;
  • Uitstekende SLA’s;, onderhoudsvoorwaarden en openingstijden hebben;
  • De zakelijke mailbox via Google Workspace (voorheen G Suite) regelen;
  • Tot maar liefst 99,99% up-time garantie per jaar bieden;
  • De DNS eenvoudig regelen via Cloudflare;
  • Gratis SSL certificaat aanbieden met server-installatie;
  • Overstapservice bieden voor de mail, het domein én de website;
Bij uitstek geschikt voor je website, blog of applicatie.
Gemaakt voor e-commerce, CRM systemen en applicaties.
Ingericht voor Magento en veeleisende webapplicaties.

Veelgestelde vragen

Wij beginnen met het analyseren van je website. Dit doen wij kosteloos tijdens het vooronderzoek om te bepalen of er een ‘match’ is. Aan de hand van de bezoekersstatistieken, grootte van de website en de benodigde requirements (denk aan specifieke wensen, zoals software of besturingssystemen), komen wij met een aanbod. Voor kleinere websites kunnen dit smallere hostingpakketten zijn met prijzen die onder de marktconforme waarde liggen. Ook kan het advies zijn om van caching gebruik te maken, zoals WP Rocket (bekend vanwege de goede optiamlisaties), een CDN (voor het – extern – laden van grootte foto’s), REDIS en Varnish (geavanceerde cachingtechnieken op de serverlaag).

Met deze maatregelen wisten wij tot nu toe al onze klanten te voorzien van een snelle website, en hopen dat dit ook bij jou gebeurt. Als dit niet gebeurt, of niet naar tevredenheid is, dan zetten wij zonder problemen de overeenkomst stop en restitueren een (groot of volledig) deel van de gemaakte kosten. 

Voor kleine WordPress websites bieden wij al pakketten aan vanaf €4.50 per maand inclusief domeinnaam naar keuze. Voor grotere Woocommerce webshops ligt de vanafprijs op €29.50 per maand. Wel geldt dat wij hoge eisen stellen aan onze pakketten (en daarmee) onze klanten. Wij komen graag eerst met je in contact, voordat wij een pakket aanbieden. Zelfs als dat pakket slechts €4.50 per maand is. 

Onze managed hostingpakketten zijn uitbesteed aan een aantal grote partners, waaronder iXL Hosting, TotaalDomein en WebRuimteHosting. Zij staan binnen Nederland bekend door hun goede service en betrouwbaarheid.

Voor de dedicated servers en VPS instanties bieden wij 24/7 monitoring en ontvangen wij – bij het optreden van een storing – direct een melding als er iets mis gaat op de server. Vervolgens komen wij meteen in actie om het probleem te onderzoeken en om een oplossing te komen. Door de prachtige infrastructuur van DigitalOcean en Amazon Web Services, ligt een oplossing snel voor hand.

Veelvoorkomende oorzaken die servers offline halen, zijn veelal: te veel bezoekers of te weinig opslagruimte. Voor het eerste probleem kijken wij iedere keer als er onderhoud wordt uitgevoerd, of de server nog aan de eisen voldoet. Als wij een piek in de prestaties zien, wijst dit erop dat de server mogelijk niet meer aan de capaciteit van de website voldoet. Tegelijkertijd kan dit ook een fout in de website zijn, waar wij dan (samen met jou) graag naar kijken. Voor een tekort aan serverruimte, hebben wij een script geschreven dat ons een melding stuurt zodra je 70% van de beschikbare opslagruimte hebt verbruikt. Dan vergroten wij de SSD voor je.

Voor het doorgeven van storingen zijn er meerdere manieren. Wij raden je aan te bellen en/of bij geen contact, een voicemail in te spreken, of te mailen, waarna wij het in alle gevallen binnen 1 uur oppakken. Voor klanten met een aanvullend SLA contract bieden wij een aparte storingslijn waar je tussen 6:00 tot 23:00 terecht kan.

Niet in de gelegenheid om de pakketten te bekijken?

Niet in de gelegenheid om de pakketten te bekijken? Neem direct contact met ons op.

Wat ondernemers zeggen

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
 
MariaDB
MySQL
DirectAdmin
Varnish
Let’s Encrypt
Opache
REDIS