Presentaties waren nog nooit zo makkelijk

Wat ons betreft heeft Google uitstekend werk verricht door PowerPoint presentaties toegankelijker te maken zonder dat de essentie verloren wordt. Werk samen met je collega’s aan het maken van presentaties, leer de presentaties onderweg uit je hoofd met de toegankelijke mobiele apps en toon ze op het grote beeld met de ingebouwde display functie.
  • Maak gratis slides aan;
  • Werk tegelijkertijd met collega’s in dezelfde sheet en zie aanpassingen real-time op je scherm voorbijkomen;
  • Bewerk de slides on-the-go met de mobiele apps of rechtstreeks vanuit je browser;
  • Presenteer de slides direct met de ingebouwde displayfunctie of exporteer het naar een .pttx bestand;
  • De slides zijn volledig compatibel met Office PowerPoint;

Slides maken

Binnen de door Google ontwikkelde omgeving kan jij heel makkelijk PowerPoint presentaties maken vanaf ieder apparaat, dus ook je smartphone en tablet. Met behulp van de eenvoudige editor kan je standaard sjablonen uit de galerij selecteren om je op weg te helpen met het maken van de presentatie. Oók kan je zelf templates maken en die binnen je organisatie delen om presentaties makkelijker in eigen huisstijl te maken.

Samenwerken

Waar Google zich al langere tijd in onderscheidt zijn de uitstekende samenwerkingsmogelijkheden binnen Google Suite, Google Slides is hier een goed voorbeeld van. Samen met je collega’s kan je aan de presentatie werken; zo kan Jan alvast de colofon opstellen, terwijl jij nog bezig bent met het slot.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Wil jij de mogelijkheden van Google Suite met ons doornemen? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
 
Google Sheets
Google Tag Manager
Google Contacts
Google Suite
Google Calendar
Google Docs
Google Adsense