Presentaties waren nog nooit zo makkelijk

Wat ons betreft heeft Google uitstekend werk verricht door PowerPoint presentaties toegankelijker te maken zonder dat de essentie verloren wordt. Werk samen met je collega’s aan het maken van presentaties, leer de presentaties onderweg uit je hoofd met de toegankelijke mobiele apps en toon ze op het grote beeld met de ingebouwde display functie.
  • Maak gratis slides aan;
  • Werk tegelijkertijd met collega’s in dezelfde sheet en zie aanpassingen real-time op je scherm voorbijkomen;
  • Bewerk de slides on-the-go met de mobiele apps of rechtstreeks vanuit je browser;
  • Presenteer de slides direct met de ingebouwde displayfunctie of exporteer het naar een .pttx bestand;
  • De slides zijn volledig compatibel met Office PowerPoint;

Slides maken

Binnen de door Google ontwikkelde omgeving kan jij heel makkelijk PowerPoint presentaties maken vanaf ieder apparaat, dus ook je smartphone en tablet. Met behulp van de eenvoudige editor kan je standaard sjablonen uit de galerij selecteren om je op weg te helpen met het maken van de presentatie. Oók kan je zelf templates maken en die binnen je organisatie delen om presentaties makkelijker in eigen huisstijl te maken.

Samenwerken

Waar Google zich al langere tijd in onderscheidt zijn de uitstekende samenwerkingsmogelijkheden binnen Google Suite, Google Slides is hier een goed voorbeeld van. Samen met je collega’s kan je aan de presentatie werken; zo kan Jan alvast de colofon opstellen, terwijl jij nog bezig bent met het slot.

Wat ondernemers zeggen

Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro's per jaar!

Van der Veen
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
 
Google Docs
Google Mail
Google Analytics
Google Adwords
Google Adsense
Google Suite
Google Sheets