Ontdek de mogelijkheden van Google Workspace (voorheen G Suite)

Profiteer nu van een 14 dagen gratis proefversie van Google Workspace (voorheen G Suite), waarbij alle onderdelen aan te pas komen. Met gratis installatie en ondersteuning gedurende de eerste 14 dagen. Stopt automatisch. Daarna kan jij je abonnement maandelijks voortzetten.
  • Geniet 30 dagen lang kosteloos van de voordelen dat Google Workspace (voorheen G Suite) te bieden heeft;
  • Gratis installatie en ondersteuning tijdens deze periode;
  • Als het systeem niet bevalt kan je zonder opgaaf van reden annuleren.

(*) De migratie van je oude postvak-in naar Google Workspace (voorheen G Suite) wordt niet onder de installatie verstaan.

Terug naar het overzicht

Wil je terug naar het overzicht? Klik hier.

Vraag nu een 30 dagen proefversie aan

Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen en je binnen 2 werkdagen kennis laten maken met Google Workspace (voorheen G Suite) in een speciale testomgeving. Tijdens de proefperiode zijn wij bereikbaar voor vragen en installatie van de services dat Google te bieden heeft.

  • Mijn aanvraag

  • Voer een getal tussen 1 en 5000 in.
  • Uw gegevens

  • Tijdens het verzenden van deze aanvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, ons privacybeleid en de voorwaarden die van toepassing zijn bij het gebruik van ActiveCollab.
Daniëlle
Dankzij Peppix zijn wij nu altijd verbonden met de cloud, offline en online. Google Drive biedt ons de gelegenheid om onze administratie online te bewaren. Mocht er bij ons iets gebeuren, dan hebben wij altijd een kopie in de cloud. Alleen daarom al zijn wij erg tevreden over het platform.
Adri
Met Google Mail heb ik een perfect overzicht gecreëerd door inkomende offerteaanvragen met een ster te filteren, nieuwsbrieven in een aparte map te zetten en overige vragen automatisch te markeren als belangrijk. Het werkt erg eenvoudig, zelfs voor mij.
De Vries
Eigenaar
Google Workspace (voorheen G Suite) is een uitstekende aanvulling op onze organisatie. Wj verwerken onze afspraken in Google Agenda, bestanden in Google Drive, mailberichten in Google Mail en ga zo maar door. Alles wat je nodig hebt, binnen 1 omgeving, dat zie je niet vaak.

Wat ondernemers zeggen

Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
 
Google Analytics
Google Sheets
Google Adsense
Google Calendar
Google Mail
Google Cloudsearch
Google Docs