Ontdek de mogelijkheden van Google Suite

Profiteer nu van een 14 dagen gratis proefversie van Google Suite, waarbij alle onderdelen aan te pas komen. Met gratis installatie en ondersteuning gedurende de eerste 14 dagen. Stopt automatisch. Daarna kan jij je abonnement maandelijks voortzetten.
  • Geniet 30 dagen lang kosteloos van de voordelen dat Google Suite te bieden heeft;
  • Gratis installatie en ondersteuning tijdens deze periode;
  • Als het systeem niet bevalt kan je zonder opgaaf van reden annuleren.

(*) De migratie van je oude postvak-in naar Google Suite wordt niet onder de installatie verstaan.

Terug naar het overzicht

Wil je terug naar het overzicht? Klik hier.

Vraag nu een 30 dagen proefversie aan

Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen en je binnen 2 werkdagen kennis laten maken met Google Suite in een speciale testomgeving. Tijdens de proefperiode zijn wij bereikbaar voor vragen en installatie van de services dat Google te bieden heeft.

  • Mijn aanvraag

  • Voer een getal tussen 1 en 5000 in.
  • Uw gegevens

  • Tijdens het verzenden van deze aanvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, ons privacybeleid en de voorwaarden die van toepassing zijn bij het gebruik van ActiveCollab.
Daniëlle
Dankzij Peppix zijn wij nu altijd verbonden met de cloud, offline en online. Google Drive biedt ons de gelegenheid om onze administratie online te bewaren. Mocht er bij ons iets gebeuren, dan hebben wij altijd een kopie in de cloud. Alleen daarom al zijn wij erg tevreden over het platform.
Adri
Met Google Mail heb ik een perfect overzicht gecreëerd door inkomende offerteaanvragen met een ster te filteren, nieuwsbrieven in een aparte map te zetten en overige vragen automatisch te markeren als belangrijk. Het werkt erg eenvoudig, zelfs voor mij.
De Vries
Eigenaar
Google Suite is een uitstekende aanvulling op onze organisatie. Wj verwerken onze afspraken in Google Agenda, bestanden in Google Drive, mailberichten in Google Mail en ga zo maar door. Alles wat je nodig hebt, binnen 1 omgeving, dat zie je niet vaak.

Wat ondernemers zeggen

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
 
Google Cloudsearch
Google Calendar
Google Analytics
Google Contacts
Google Tag Manager
Google Suite
Google Docs