Bekijk de tarieven

Google Workspace (voorheen G Suite) biedt een alles-in-1 pakket voor het beheren van je administratieve taken zoals de mailbox, agenda, takenlijsten, adresboek en je data. Op deze pagina zetten wij de tarieven voor de licentie, ondersteuning en de storingslijn  uiteen. Zo weet je waar je aan toe bent op het moment dat je voor Google Workspace (voorheen G Suite) kiest.

Google Workspace Starter

Inclusief SLA Basis.
€6.20 Per gebruiker
 • Hulp en uitleg bij het gebruik van het pakket
 • Technische ondersteuning bij vragen en problemen
 • Gratis advies bij implementatie en uitbreiding
 • Inclusief Google Workspace Business Starter
  licentie met 30GB opslag t.w.v. €5,20

Google Workspace Standard

Inclusief SLA Uitgebreid.
€13,40 Per gebruiker
 • Alles uit Google Workspace (voorheen G Suite) Basic
 • 7 dagen per week toegang tot de storingslijn
 • 2 TB opslagruimte per gebruiker
 • Doorzoek al je bestanden met OCR in CloudSearch
 • Archiveer mails en bestanden in Google Vault
 • Inclusief Google Workspace Business Standard
  licentie t.w.v. €10,40 euro

Veelgestelde vragen

Doordat wij groots inkopen, vind je bij ons dezelfde lage prijzen als bij Google. Voor een actuele verwijzen wij je door naar onze prijslijst. Naast de abonnementen van Google, bieden wij je een optionele SLA voor extra ondersteuning. Deze optie is niet verplicht, maar wel aanwezig voor bedrijven die hun technische dienst willen uitbesteden aan een betrouwbare partij.

Met SLA Basis voorzien wij je van hulp bij installatie, het instellen van je mail, de organisatie, de mailaccounts, de instellingen en de syncronisatie met bijvoorbeeld je website. Dit doen wij tijdens onze openingstijden. Met SLA Uitgebreid helpen wij je ook buiten onze openingstijden met dringende problemen en geven wij je garanties op de tijd dat wij je verzoke in behandeling nemen.

Allereerst zitten wij vast aan de licentiekosten van Google Workspace (voorheen G Suite). Dit zijn de kosten die je per gebruiker betaald voor het gebruik van het pakket. Daarnaast hebben wij twee SLA pakketten waaruit je kan kiezen.

Om uit te rekenen hoeveel je gaat betalen, hebben wij hieronder twee rekenvoorbeelden gemaakt. Deze prijs is per gebruiker per maand. Als je in een team van 5 personen werkt en een extra gezamenlijke mailbox wilt, dan telt dit als zes gebruikers.

SLA Basis

De prijs voor Google Workspace met het SLA Basis contract is als volgt opgebouwd.

Google Workspace Starter
Google Workspace Standard
Licentie
€ 5.20
€ 10,40
SLA Basis
€ 1.00
€ 1.00
Totaal 
€ 6.20
€ 11.40

SLA Uitgebreid

Bij SLA Uitgebreid rekenen we de volgende tarieven.
Google Workspace Starter
Google Workspace Standard
Licentie
€ 5.20
€ 10.40
SLA Uitgebreid
€ 3.00
€ 3.00
Totaal 
€ 7.20
€ 13,40
Eén mailadres staat gelijk aan één gebruiker. Als je collega Jan het mailadres [email protected] gebruikt, dan telt dit één gebruiker. Een extra alias, zoals [email protected], is gratis. Verzamel inboxen, zoals [email protected], tellen ook als één gebruiker. Bij vijf collega’s en een verzamelinbox betaal je dus voor zes gebruikers.
Ja. Wij kunnen maandelijks je abonnement aanpassen. Dit geldt voor zowel de SLA pakketten als de Google Workspace (voorheen G Suite) licenties. Zo kan je de ene maand gebruik maken van Google Workspace Basic en de andere maand van Google Workspace Business. Je betaalt dan alleen voor de maand dat je gebruik hebt gemaakt van de andere service.

Nee. Bij Google heb je de keuze uit Google Workspace Basic en Google Workspace Business. Als je een van de twee pakketten kiest, wordt dit pakket binnen je hele organisatie actief. Het is dus niet mogelijk om voor de ene gebruiker Google Workspace Business aan te schaffen en voor de anderen Google Workspace Basic.

Google Drive opslag verhogen
Als je opslagruimte tekort komt, heb je twee opties: de hele organisatie upgraden naar Google Workspace Business, of individueel, dus per gebruiker, opslagruimte aanschaffen via Google Drive. Meer informatie over die laatste optie vind je op de informatiepagina van Google (klik).

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Wil jij de mogelijkheden van Google Workspace (voorheen G Suite) met ons doornemen? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
 
Hubstaff
iDEAL
NGINX
Dropbox
MySQL
MariaDB
PayPal