De pakketten op een rij gezet

Google heeft haar Suite pakketten in drie groepen verdeeld: Basic, Business en Enterprise. Op deze pagina leggen wij je de verschillen uit en vertellen wij je wanneer het rendabel is om over te stappen op een ander pakket.

Veelgestelde vragen

Ja, wij kunnen je abonnement bij Google upgraden van Basic naar Business en weer terug. Je betaalt dan alleen voor de periode dat je gebruik hebt gemaakt van de duurdere service.
Nee, een upgrade van Basic naar Business betekent dat al je gebruikers worden geüpgraded naar de Business versie. Als je kiest voor de Business versie doordat je opslagruimte tekort komt, dan kan het aanschaffen van individuele opslagruimte een oplossing bieden. Het aanschaffen van die opslagruimte kan via Google zelf. Zie voor meer informatie de website van Google (klik).
Eén mailadres staat gelijk aan één gebruiker. Als jouw collega Jan het mailadres [email protected] gebruikt, dan telt dit één gebruiker. Een extra alias, zoals [email protected], is gratis. Net zoals een verzameladres.
Wij rekenen de prijzen van Google Suite 1 op 1 door naar onze klanten. Je betaalt dus nooit extra. Wel betaal je ons voor de optionele SLA dat je helpt bij de ondersteuning, installatie en migratie, naast de storingslijn die wij jou bieden bij problemen met de service.

Wat ondernemers zeggen

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
 
Google Contacts
Google Mail
Google Analytics
Google Docs
Google Cloudsearch
Google Adsense
Google Tag Manager