De pakketten op een rij gezet

Google heeft haar Suite pakketten in drie groepen verdeeld: Basic, Business en Enterprise. Op deze pagina leggen wij je de verschillen uit en vertellen wij je wanneer het rendabel is om over te stappen op een ander pakket.

Veelgestelde vragen

Eén mailadres staat gelijk aan één gebruiker. Als je collega Jan het mailadres jan@smart.nl gebruikt, dan telt dit één gebruiker. Een extra alias, zoals jan.timmer@smart.nl, is gratis. Verzamelboxen, zoals info@smart.nl, tellen ook als één gebruiker. Bij vijf collega’s en een verzamelinbox betaal je dus voor zes gebruikers.

Doordat wij groots inkopen, kunnen wij dezelfde abonnementen tegen een lagere prijs aanbieden. Je bent dus goedkoper uit als je via ons een Google Suite abonnement afsluit. Voor aanvullende ondersteuning kan je een SLA pakket aanschaffen dat bij jouw behoeftes aansluit. De details van deze SLA pakketten vind je op deze pagina.

Ja. Wij kunnen maandelijks je abonnement aanpassen. Dit geldt voor zowel de SLA pakketten als voor de Google Suite licenties. Zo kan je de ene maand gebruik maken van Google Suite Basic en de andere maand van Google Suite Business. Je betaalt alleen voor de maand dat je gebruik hebt gemaakt van de service.

Nee. Bij Google heb je de keuze uit Google Suite Basic en Google Suite Business. Als je een van de twee pakketten kiest, wordt dit pakket binnen je hele organisatie actief. Het is dus niet mogelijk om voor de ene gebruiker Google Suite Business aan te schaffen en voor de andere gebruikers Google Suite Basic.

Google Drive opslag verhogen
Als je opslagruimte tekort komt, heb je twee opties: de hele organisatie upgraden naar Google Suite Business, of individueel, dus per gebruiker, opslagruimte aanschaffen via Google Drive. Meer informatie over die laatste optie vind je op de informatiepagina van Google (klik).

Het Google Suite Enterprise pakket geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen waar je data wordt opgeslagen. Daarnaast biedt het enterprise pakket aanvullende opties om de beveiliging van je data te controleren en aan te scherpen. GSuite Enterprise kost €23,00 euro per gebruiker per maand en kan alleen in overleg worden aangevraagd.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Wil jij de mogelijkheden van Google Suite met ons doornemen? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
 
Google Calendar
Google Tag Manager
Google Adwords
Google Drive
Google Mail
Google Sheets
Google Suite