De pakketten op een rij gezet

Google heeft haar Suite pakketten in drie groepen verdeeld: Basic, Business en Enterprise. Op deze pagina leggen wij je de verschillen uit en vertellen wij je wanneer het rendabel is om over te stappen op een ander pakket.

Veelgestelde vragen

Ja, wij kunnen je abonnement bij Google upgraden van Basic naar Business en weer terug. Je betaalt dan alleen voor de periode dat je gebruik hebt gemaakt van de duurdere service.
Nee, een upgrade van Basic naar Business betekent dat al je gebruikers worden geüpgraded naar de Business versie. Als je kiest voor de Business versie doordat je opslagruimte tekort komt, dan kan het aanschaffen van individuele opslagruimte een oplossing bieden. Het aanschaffen van die opslagruimte kan via Google zelf. Zie voor meer informatie de website van Google (klik).
Eén mailadres staat gelijk aan één gebruiker. Als jouw collega Jan het mailadres [email protected] gebruikt, dan telt dit één gebruiker. Een extra alias, zoals [email protected], is gratis. Net zoals een verzameladres.
Wij rekenen de prijzen van Google Suite 1 op 1 door naar onze klanten. Je betaalt dus nooit extra. Wel betaal je ons voor de optionele SLA dat je helpt bij de ondersteuning, installatie en migratie, naast de storingslijn die wij jou bieden bij problemen met de service.

Wat ondernemers zeggen

Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
 
Google Mail
Google Calendar
Google Tag Manager
Google Drive
Google Sheets
Google Contacts
Google Docs