De pakketten op een rij gezet

Google heeft haar Suite pakketten in drie groepen verdeeld: Basic, Business en Enterprise. Op deze pagina leggen wij je de verschillen uit en vertellen wij je wanneer het rendabel is om over te stappen op een ander pakket.

Veelgestelde vragen

Ja, wij kunnen je abonnement bij Google upgraden van Basic naar Business en weer terug. Je betaalt dan alleen voor de periode dat je gebruik hebt gemaakt van de duurdere service.
Nee, een upgrade van Basic naar Business betekent dat al je gebruikers worden geüpgraded naar de Business versie. Als je kiest voor de Business versie doordat je opslagruimte tekort komt, dan kan het aanschaffen van individuele opslagruimte een oplossing bieden. Het aanschaffen van die opslagruimte kan via Google zelf. Zie voor meer informatie de website van Google (klik).
Eén mailadres staat gelijk aan één gebruiker. Als jouw collega Jan het mailadres jan@smart.nl gebruikt, dan telt dit één gebruiker. Een extra alias, zoals jan.timmer@smart.nl, is gratis. Net zoals een verzameladres.
Wij rekenen de prijzen van Google Suite 1 op 1 door naar onze klanten. Je betaalt dus nooit extra. Wel betaal je ons voor de optionele SLA dat je helpt bij de ondersteuning, installatie en migratie, naast de storingslijn die wij jou bieden bij problemen met de service.

Wat ondernemers zeggen

Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A'dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
 
Google Docs
Google Adwords
Google Analytics
Google Adsense
Google Mail
Google Calendar
Google Sheets