Google Sheets bij Peppix Benelux
Google Sheets bij Peppix Benelux
Google Sheets is dé vervanger voor excel
Met Google Sheets kan je grote lijsten met gegevens opslaan en doorzoeken zonder dat je een krachtige computer nodig hebt: Google Sheets draait in de cloud en dat heeft een hoop voordelen. Hieronder lees je er een paar.

Gemakkelijk te delen

De sheets kan je makkelijk delen met personen binnen- en buiten je organisatie. Zij kunnen de informatie bekijken, voorzien van commentaar of volledig aanpassen, afhankelijk van de rechten die jij aan hen verleent. Met de automatische back-ups kan je makkelijk een wijziging terugdraaien als een deel van de informatie ongewenst verloren gaat.

Hoe zit het met jullie service?

Goed in rekenen

Sheets ondersteunt tientallen formules, is lekker snel en biedt ondersteuning voor BigQuery. Dat komt omdat Google het zware werk voor je doet: niet je computer, maar een server bij Google laadt, rekent en toont de uitkomst van jouw formules. Je computer, iPad of telefoon laat dus alleen zien wat Google voor jou berekent heeft. Da’s efficient. De BigQuery functie geeft je een SQL editor waarmee je data nog verder kunt analyseren; maar voor huis- tuin en keuken analyses is Google Sheets net zo geschikt. 

Vele integraties

Met IFTTT kan jij bijhouden wanneer er een mailbericht met de tag “support” binnenkomt en dat registeren in een Google Sheet. Die informatie kan je vervolgens analyseren, om te kijken op welke tijdstippen je de meeste mailberichten ontvangt. Ook kan jij je productvoorraad binnen je webshop, bijhouden én bijwerken binnen Google Sheet. Daarmee is Sheets breder inzetbaar dan excel, doordat het binnen vele toepassingen geïntegreerd is. Oók is Sheets geïntegreerd met Google Forms om uitkomsten verder te berekenen.

De voordelen van Google Sheets

  • Google Sheets werkt op alle computers, smartphones en tablets via de browser en de apps;
  • Je kan met sheets heel makkelijk live samenwerken met collega’s
  • Informatie kan gemakkelijk worden geïmporteerd en doorzocht dankzij Google’s BigQuery zoekmachine;
  • Ondersteuning voor formules maakt Google Sheets een makkelijke rekentool
Google Sheets bij Peppix Benelux

Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair

 
Let’s Encrypt
woocommerce
DirectAdmin
REDIS
Sendcloud
Amazon Web Services
Amazon Cloudfront
Facebook Pixel