Google Workspace prijzen bij Peppix Benelux
Google Workspace prijzen, wat kost Google Workspace?

Onze prijzen zijn hetzelfde als bij Google. Je betaalt bij ons niets extra’s. Wij bekostigen onze vaste kosten van de commissie die Google ons geeft. De facturering van je Google Workspace abonnement loopt maandelijks achteraf via ons. Je kunt er ook voor kiezen om per kwartaal, half jaar of per jaar te betalen. Je kunt betalen met iDEAL, automatische incasso, PayPal en credit card.  

Workspace Starter

30 GB opslag
5
20
Per persoon per maand
 • Volledige Google Workspace pakket
 • 30 GB opslag per persoon
 • Reclamevrij en goed beveiligd

Workspace Standard

Vergaderingen opnemen, 2 TB opslag en Gedeelde Drives
10
40
Per persoon per maand
 • Gedeelde Drives en Cloud Search
 • 2.000 GB opslag per persoon
 • Vergaderingen opnemen

Workspace Enterprise

Onbeperkte opslag, goede archivering- en beveiligingsopties
20
80
Per persoon per maand
 • Uitgebreide beveiliging
 • Onbeperkte opslag
 • Goede archivering
Google Workspace prijzen bij Peppix Benelux

Welke ondersteuning verwacht jij?

Voor korte vraagjes over Google Workspace kun je altijd bij ons terecht. Wil je dat wij meedenken, je medewerkers trainen en kleine wijzigingen direct doorvoeren? Dan komt er €2,20 op de prijs. Wil je óók dat wij actief meedenken met de beveiliging, je mails en afspraken back-uppen en na openingstijden bereikbaar zijn bij urgente problemen? Dan betaal je €5,00 boven op de prijs. Voor meer informatie over welke ondersteuning je kan verwachten, klik je hier.

(*) Ondersteuning begint met een minimum van 15 euro per maand.

Veelgestelde vragen over de Google Workspace abonnementen

Het Google Workspace Enterprise pakket geeft je de mogelijkheid om onbeperkt bestanden op te slaan. Verder kun je zelf bepalen waar je data wordt opgeslagen. Daarnaast biedt het enterprise pakket aanvullende opties om de beveiliging van je data te controleren en aan te scherpen.

Eén mailadres staat gelijk aan één gebruiker. Als je collega Jan het mailadres [email protected] gebruikt, dan telt dit één gebruiker. Een extra alias, zoals [email protected], is gratis. Verzamelboxen, zoals [email protected], tellen ook als één gebruiker. Bij vijf collega’s en een verzamelinbox betaal je dus voor zes gebruikers.

Ja. Stuur ons een mailtje en wij passen je pakket aan. Zo makkelijk is het. Eén opmerking: als we je abonnement aanpassen, dan geldt dit voor alle gebruikers. We kunnen dus niet zeggen dat de ene persoon het Basic pakket gebruikt en de ander het Business pakket. Klinkt logisch, toch?

Nee. Het is niet mogelijk om voor de ene gebruiker het Business pakket aan te schaffen en voor de andere gebruikers het Basic pakket.

Google Drive opslag verhogen
Als je opslagruimte tekort komt, heb je twee opties: je kunt je hele organisatie upgraden naar Google Workspace Business, of individueel, dus per gebruiker, opslagruimte aanschaffen via Google Drive. Dat laatste doe je via deze pagina.

Ja, via het contactformulier hiernaast kan je een vrijblijvende 30-dagen proefversie aanvragen, waarin je alle voordelen van Google Workspace kunt ontdekken. Na afloop van de proefperiode, kan je het abonnement verlengen. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wij kunnen je na de proefperiode helpen met de overstap naar Google Workspace en helpen bij het trainen van je collega’s. Wij gaan al voor je aan de slag vanaf 1 gebruiker, en dat maakt onze samenwerking met jou en Google een goede zet.

Google maakt, net zoals Office 365, gebruik van de asymmetrische beveiligingsmethode AES. Het is tot nu toe onmogelijk om bestanden dat met AES geëncrypt zijn in minder dan 100 jaar te ontsleutelen. We kunnen dus stellen dat AES een hele veilige methode is om je data te beveiligen. Verder biedt Google 2 factor authenticatie aan voor het inloggen, een TLS verbinding tijdens het synchroniseren van je gegevens en kunnen we op veel lagen extra controles implementeren.

Dit maakt dan ook dat Google Workspace een van de veiligste systemen is om bestanden, e-mails en documenten in te verwerken.

Google Workspace migratiekosten

Hieronder zetten wij de kosten uiteen voor het overzetten van een kleine en grote organisatie. Zo krijg jij een beeld wat je kwijt bent als je met je organisatie overstapt op Google Workspace. Jij en de mensen die jou mailen zullen er niks van merken als Noëll de overstap in gang zet. Eén keer opnieuw inloggen en klaar ben je. Met de training van Noëll kan iedereen vervolgens aan de slag.

Hoe zit het met jullie service?

Kleine organisatie

Gemiddelde kosten bij 5 collega's
584
00
Gemiddelde overstapkosten
 • Huidige situatie in kaart brengen (€192.00)
 • Back-ups maken en DNS overzetten (€72.00)
 • Aanmaken en instellen Google organisatie (€96.00)
 • Oude mails en agenda's overzetten (€200.00)
 • Evaluatie en instructies rondsturen (€24.00)

Grote organisatie

Gemiddelde kosten bij 50 collega's migreren en trainen
2208
00
Gemiddelde overstapkosten
 • Huidige situatie in kaart brengen (€384.00)
 • Back-ups maken en DNS overzetten (€288.00)
 • Aanmaken en instellen Google organisatie (€192.00)
 • Oude mails en agenda's overzetten (€864.00)
 • Evaluatie en training medewerkers (€480.00)

Hoe werkt de overstap?

Neem contact met ons op, dat is stap 1. Daarna overleg je met Noëll hoe je hudigie stiautie eruit ziet en waar je tegenaan loopt. Hij kijkt samen met jou hoe dat met Google Workspace kan worden opgelost. Hierbij geldt: de voorbereiding is het halve werk. Zodra de lijnen recht staan, wordt de overstap ingepland. Hierin worden jij en je collega’s voortdurend op de hoogte gehouden. Dus, ben je er klaar voor?  
Google Workspace prijzen bij Peppix Benelux

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen

 
woocommerce
Google Adwords
Varnish
Hotjar
Let’s Encrypt
Zapier
Amazon Cloudfront
PostNL