Google Workspace prijslijst bij Peppix Benelux
Google Workspace prijslijst bij Peppix Benelux
Google Workspace prijzen, wat kost Google Workspace?

Onze prijzen zijn hetzelfde als bij Google. Je betaalt bij ons niks extra’s. Wij bekostigen onze vaste kosten van de commissie die Google ons geeft. De facturering van je Google Workspace abonnement loopt maandelijks achteraf via ons. Je kunt er ook voor kiezen om per kwartaal, half jaar of per jaar te betalen. Je kunt betalen met iDEAL, automatische incasso, PayPal en credit card.  

Workspace Starter

30 GB opslag
5
20
Per persoon per maand
  • Volledige Google Workspace pakket
  • 30 GB opslag per persoon
  • Reclamevrij en goed beveiligd

Workspace Standard

Vergaderingen opnemen, 2 TB opslag en Gedeelde Drives
10
40
Per persoon per maand
  • Gedeelde Drives en Cloud Search
  • 2.000 GB opslag per persoon
  • Vergaderingen opnemen

Workspace Enterprise

Onbeperkte opslag, goede archivering- en beveiligingsopties
20
80
Per persoon per maand
  • Uitgebreide beveiliging
  • Onbeperkte opslag
  • Goede archivering
Google Workspace prijslijst bij Peppix Benelux

Welke ondersteuning verwacht jij?

Voor korte vraagjes over Google Workspace kun je altijd bij ons terecht. Wil je dat wij meedenken, je medewerkers trainen en kleine wijzigingen direct doorvoeren? Dan komt er €1,00 op de prijs. Wil je óók dat wij actief meedenken met de beveiliging, je mails en afspraken back-uppen en na openingstijden bereikbaar zijn bij urgente problemen? Dan betaal je €3,00 boven op de prijs. Voor meer informatie over welke ondersteuning je kan verwachten, klik je hier.

(*) Ondersteuning begint met een minimum van 15 euro per maand.

Veelgestelde vragen over de Google Workspace abonnementen

Het Google Workspace Enterprise pakket geeft je de mogelijkheid om onbeperkt bestanden op te slaan. Verder kun je zelf bepalen waar je data wordt opgeslagen. Daarnaast biedt het enterprise pakket aanvullende opties om de beveiliging van je data te controleren en aan te scherpen.

Eén mailadres staat gelijk aan één gebruiker. Als je collega Jan het mailadres [email protected] gebruikt, dan telt dit één gebruiker. Een extra alias, zoals [email protected], is gratis. Verzamelboxen, zoals [email protected], tellen ook als één gebruiker. Bij vijf collega’s en een verzamelinbox betaal je dus voor zes gebruikers.

Ja. Stuur ons een mailtje en wij passen je pakket aan. Zo makkelijk is het. Eén opmerking: als we je abonnement aanpassen, dan geldt dit voor alle gebruikers. We kunnen dus niet zeggen dat de ene persoon het Basic pakket gebruikt en de ander het Business pakket. Klinkt logisch, toch?

Nee. Het is niet mogelijk om voor de ene gebruiker het Business pakket aan te schaffen en voor de andere gebruikers het Basic pakket.

Google Drive opslag verhogen
Als je opslagruimte tekort komt, heb je twee opties: je kunt je hele organisatie upgraden naar Google Workspace Business, of individueel, dus per gebruiker, opslagruimte aanschaffen via Google Drive. Dat laatste doe je via deze pagina.

Ja, via het contactformulier hiernaast kan je een vrijblijvende 30-dagen proefversie aanvragen, waarin je alle voordelen van Google Workspace kunt ontdekken. Na afloop van de proefperiode, kan je het abonnement verlengen. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wij kunnen je na de proefperiode helpen met de overstap naar Google Workspace en helpen bij het trainen van je collega’s. Wij gaan al voor je aan de slag vanaf 1 gebruiker, en dat maakt onze samenwerking met jou en Google een goede zet.

Google maakt, net zoals Office 365, gebruik van de asymmetrische beveiligingsmethode AES. Het is tot nu toe onmogelijk om bestanden dat met AES geëncrypt zijn in minder dan 100 jaar te ontsleutelen. We kunnen dus stellen dat AES een hele veilige methode is om je data te beveiligen. Verder biedt Google 2 factor authenticatie aan voor het inloggen, een TLS verbinding tijdens het synchroniseren van je gegevens en kunnen we op veel lagen extra controles implementeren.

Dit maakt dan ook dat Google Workspace een van de veiligste systemen is om bestanden, e-mails en documenten in te verwerken.

Load More

Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet

 
Facebook Pixel
DirectAdmin
MyParcel
Zapier
Cloudflare
Let’s Encrypt
Reeleezee