Google Workspace ondersteuning bij Peppix Benelux
Google Workspace ondersteuning

Vanuit Google krijg je standaard ondersteuning bij je Google Workspace accounts. Dat is voor bedrijven met technische kennis vaak voldoende. Voor bedrijven die dat niet hebben, of die dat liever uitbesteden, biedt de Google Workspace Specialist een aanvullend ondersteuningspakket dat je voorziet in:

 • Persoonlijke hulp bij vragen, aanpassingen, verzoeken en doorgroeimogelijkheden;
 • Gratis back-ups van je mails, afspraken en adresboek, tot wel 7 jaar lang
 • Op afstand (of tegen km-vergoeding) hulp bij installatie van de postvak-in;
 • Ondersteuning door een vast persoon via de telefoon, mail en Whatsapp;
 • Een storingslijn dat iedere dag van 6:00 tot 23:00 bereikbaar is;
 • Instellen van DKIM- en SPF records voor een goede mailreputatie;
 • Continue monitoring op verdachte activiteiten, DNS records en mailreputatie;
Welke ondersteuning verwacht jij?​

Voor korte vraagjes over Google Workspace kun je altijd bij ons terecht. Wil je dat wij meedenken, je medewerkers trainen en kleine wijzigingen direct doorvoeren? Dan komt er €2,20 op de prijs. Wil je óók dat wij actief meedenken met de beveiliging, je mails en afspraken back-uppen en na openingstijden bereikbaar zijn bij urgente problemen? Dan betaal je €5,00 per persoon per maand.

Google Workspace ondersteuning bij Peppix Benelux
SLA1 Zilver
2
20
Maandelijks per persoon
 • Persoonlijke hulp bij het onderzoeken, uitleggen en oplossen van problemen
 • Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 beschikbaar voor hulp
 • Via Google Meet, mail en Whatsapp bereikbaar
 • Gratis beveilgiingschecks voor je mail en Google Workspace organisatie
Populair
SLA2 Goud
5
00
Maandelijks per persoon
 • Alles uit SLA1 Zilver
 • 7 dagen bereikbaar van 6:00 tot 23:00 bij storingen
 • Gratis back-ups van Gmail, Agenda en contactpersonen tot 7 jaar lang
 • Periodieke beveilgiingschecks voor je mail en organisatie instellingen3

(*) Het SLA1 pakket heeft een instapprijs van €25,00 per maand, het SLA2 pakket een instapprijs van €50,00 per maand.

Helpende hand bij vragen

Noëll staat voor je klaar om vragen over Google Workspace (voorheen Google Workspace) op te lossen. Tegelijkertijd kan je bij hem terecht voor hulp bij problemen, de installatie en het doorvoeren van wijzigingen. Als laatste kan je hem vragen om advies over hoe je Google Workspace het beste kan toepassen binnen je bedrijf. Dit zijn dingen die Google niet aanbiedt, maar Noëll, beter bekend als de Google Workspace Specialist, wel. Hieronder worden de verschillen nogmaals uiteen gezet.

Google Workspace ondersteuning bij Peppix Benelux

Storingslijn 17/7

Ervaar je een probleem dat direct actie vereist? Dan ben je bij de storingslijn aan het juiste adres. Van maandag tot en met zondag tussen 6:00 tot 23:00 staat Noëll klaar om jou te hulp te schieten bij urgente kwesties die jou het werk tijdelijk onmogelijk maken. Voor alle andere vragen – inclusief verzoeken om nieuwe accounts aan te maken, te verwijderen óf een nieuw wachtwoord aan te vragen, kan je hem doordeweeks een mail of Whatsapp bericht sturen.

Google Workspace ondersteuning bij Peppix Benelux

7 jaar lang uitgebreide back-ups

Je e-mails, afspraken en contactpersonen bij Google zijn kwetsbaar voor hackers. Met een druk op de knop kan je data verwijdert worden. Met de gratis back-up service voor klanten met een SLA2 contract voorkomen we dat gegevens onherstelbaar verwijderd kunnen worden. Tegelijkertijd kan deze service gebruikt worden voor het archiveren van oud-medewerkers, het overdragen van bestanden en e-mails en het voldoen aan de bewaarplicht van de Belastingdienst. Meer informatie over de back-up service vind je hier.
Google Workspace ondersteuning bij Peppix Benelux

Gratis hulp en monitoring

Met het inschakelen van de Google Workspace Specialist zorg jij ervoor dat je Google Workspace (voorheen Google Workspace) organisatie wordt gemonitord op verdachte activiteiten. Ook wordt je mailreputatie gecontroleerd en wordt erop toegekeken dat je personeel veilig met hun accounts omgaan. Heb je hulp nodig bij het instellen van je mailbox, het aanmaken van accounts of het delen van accounts? Dan zit dit gratis bij je SLA ondersteuning inbegrepen met een maximum van 30 minuten per 10 gebruikers per maand. Voor extra ondersteuning rekenen we ons uurtarief.

Veelgestelde vragen over de Google Workspace abonnementen

Het Google Workspace Enterprise pakket geeft je de mogelijkheid om onbeperkt bestanden op te slaan. Verder kun je zelf bepalen waar je data wordt opgeslagen. Daarnaast biedt het enterprise pakket aanvullende opties om de beveiliging van je data te controleren en aan te scherpen.

Eén mailadres staat gelijk aan één gebruiker. Als je collega Jan het mailadres [email protected] gebruikt, dan telt dit één gebruiker. Een extra alias, zoals [email protected], is gratis. Verzamelboxen, zoals [email protected], tellen ook als één gebruiker. Bij vijf collega’s en een verzamelinbox betaal je dus voor zes gebruikers.

Ja. Stuur ons een mailtje en wij passen je pakket aan. Zo makkelijk is het. Eén opmerking: als we je abonnement aanpassen, dan geldt dit voor alle gebruikers. We kunnen dus niet zeggen dat de ene persoon het Basic pakket gebruikt en de ander het Business pakket. Klinkt logisch, toch?

Nee. Het is niet mogelijk om voor de ene gebruiker het Business pakket aan te schaffen en voor de andere gebruikers het Basic pakket.

Google Drive opslag verhogen
Als je opslagruimte tekort komt, heb je twee opties: je kunt je hele organisatie upgraden naar Google Workspace Business, of individueel, dus per gebruiker, opslagruimte aanschaffen via Google Drive. Dat laatste doe je via deze pagina.

Ja, via het contactformulier hiernaast kan je een vrijblijvende 30-dagen proefversie aanvragen, waarin je alle voordelen van Google Workspace kunt ontdekken. Na afloop van de proefperiode, kan je het abonnement verlengen. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wij kunnen je na de proefperiode helpen met de overstap naar Google Workspace en helpen bij het trainen van je collega’s. Wij gaan al voor je aan de slag vanaf 1 gebruiker, en dat maakt onze samenwerking met jou en Google een goede zet.

Google maakt, net zoals Office 365, gebruik van de asymmetrische beveiligingsmethode AES. Het is tot nu toe onmogelijk om bestanden dat met AES geëncrypt zijn in minder dan 100 jaar te ontsleutelen. We kunnen dus stellen dat AES een hele veilige methode is om je data te beveiligen. Verder biedt Google 2 factor authenticatie aan voor het inloggen, een TLS verbinding tijdens het synchroniseren van je gegevens en kunnen we op veel lagen extra controles implementeren.

Dit maakt dan ook dat Google Workspace een van de veiligste systemen is om bestanden, e-mails en documenten in te verwerken.

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau

 
NGINX
REDIS
Hotjar
Zapier
Reeleezee
Let’s Encrypt
Opache
woocommerce