Google Workspace migratie bij Peppix Benelux

Google Workspace overstappen, hoe stap ik over?

Wij helpen je bij de implementatie, migratie en vragen. Daarna bieden we 30 dagen garantie.

Noëll neemt het zware werk van je over door de overstap naar Google Workspace te regelen. De mail, agenda en adresboeken worden overgezet. Jij, je team en je klanten merken hier niets van. De overstap vindt meestal plaats in het weekend, zodat je er ‘s maandags weer fris tegenaan kunt. Op deze pagina lees je wat de overstapkosten zijn.

Google Workspace overstapkosten

Hieronder zetten wij de kosten uiteen voor het overzetten van een kleine en grote organisatie. Zo krijg jij een beeld wat je kwijt bent als je met je organisatie overstapt op Google Workspace. Jij en de mensen die jou mailen zullen er niks van merken als Noëll de overstap in gang zet. Eén keer opnieuw inloggen en klaar ben je. Met de handleidingen n trainingen van Noëll kan iedereen vervolgens snel de slag.

Hoe zit het met jullie service?

Migratiekosten bij 5 mailboxen

Een gemiddelde, kleine organisatie.
584
00
Gemiddelde overstapkosten
  • Huidige situatie in kaart brengen (€192.00)
  • Back-ups maken en DNS overzetten (€72.00)
  • Aanmaken en instellen Google organisatie (€96.00)
  • Oude mails en agenda's overzetten (€200.00)
  • Evaluatie en instructies rondsturen (€24.00)

Migratiekosten bij 50 mailboxen

Voor de grote organisaties.
2288
00
Gemiddelde overstapkosten
  • Huidige situatie in kaart brengen (€384.00)
  • Back-ups maken en DNS overzetten (€288.00)
  • Aanmaken en instellen Google organisatie (€192.00)
  • Oude mails en agenda's overzetten (€864.00)
  • Evaluatie en training medewerkers (€560.00)

Hoe werkt de migratie?

Neem contact op met Noëll, dat is stap 1. Daarna bekijk je de huidige situatie en de toekomstige situatie. Welke systemen gebruiken jullie nu, en wat is de impact als je overstapt op Google Workspace? Kunnen sommige systemen uitgefaseerd worden? En hoe zit het met de inrichting van gebruikersaccounts, Google Drive en de agenda? Hierbij geldt: de voorbereiding is het halve werk. Zodra jullie op één lijn zitten, wordt de overstap ingepland. Afhankelijk van je situatie, ben je van intake tot evaluatie twee tot drie weken bezig. Ben je er klaar voor?  

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau

 
Mailchimp
Twitter
woocommerce
MariaDB
MyParcel
Amazon Cloudfront
Varnish
Amazon Web Services