Google Mail bij Peppix Benelux

Google Mail verandert de manier van samenwerken

’s Werelds meestgebruikte mailclient is er ook voor zakelijk gebruik. Google Mail, beter bekend als Gmail, is reclamevrij te gebruiken binnen Google Workspace en voorziet je van een online agenda, chat, (video)bellen en Google Drive. 

Gmail is geïntegreerd met Google Workspace

Google Mail is geintergreerd met Google Agenda, Google Drive, Google Contacts en Google Meet. Koppelen met Slack, Evernote en Tasks is zo gepiept. Doordat Google Drive gekoppeld is, kun je grote bestanden via de mail versturen. Met Google Agenda plan je Google Meet vergaderingen in. Het hele eco-systeem is goed uitgewerkt en dat zie je terug in de apps van Google. Gebruik je Outlook, dan integreert je adresboek, agenda en mail naadloos; maar je mist dan wel de koppeling met Drive en Meet. 

Hoe zit het met jullie service?

De voordelen van Google Mail

  • Google Mail is in je browser, in de app en via Outlook, Apple Mail en Windows Mail te gebruiken;
  • Je plant tijdens het e-mailen afspraken in, maakt notulen, deelt grote bestanden en belt met collega’s via Google Meet;
  • Spam? Dat is verleden tijd met de geavanceerde mailfilters van Google. Je kunt zelf filters toevoegen om reclame te verwijderen;
  • Preventief beveiligd tegen allerlei risico’s om dataverlies in de breedste zin te voorkomen;
  • Het hele jaar online. Er komt geen onderhoud aan te pas.

Hoe lang duurt het overstappen?

Het overzetten van de bestaande mailboxen, agenda’s en adresboeken duurt een paar uur. Dit is een automatisch proces waar Noëll weinig aandacht aan hoeft te besteden. Tijdens het overzetten kan je gewoon doorgaan met werken in Google Workspace. Langzamerhand zullen je oude mailberichten één voor één zichtbaar worden in Gmail. Je klanten zullen er géén last van hebben als je overstapt op Google Workspace.

Overal te gebruiken

Google heeft aparte apps gemaakt voor iOS en Android. Op je computer werkt Gmail het best via je browser; en zelfs dan kun je Gmail nog steeds offline gebruiken.

Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen

 
DirectAdmin
Sendcloud
Facebook Pixel
Let’s Encrypt
Amazon Cloudfront
Mailchimp
Varnish
Amazon Web Services