Google Docs bij Peppix Benelux

Google Docs helpt je bij het schrijven van documenten

Met Google Docs schrijven jij en je collega’s documenten, rapporten, notulen en notities in een handomdraai. Geen grap. Het alternatief op Microsoft Word werkt in je browser; is snel, kan gemakkelijk gedeeld worden biedt alles wat je nodig hebt om brieven, projectplannen en begrotingen te maken. 

Layout aanpassen in Google Docs

Alle belangrijke en veelgebruikte opties, zoals kopteksten, kaders, tabellen, inhoudsopgave’s en lijsten, zijn te vinden in Google Docs. Het is makkelijk om documenten aan te passen op je iPad en er later weer verder aan te werken via je Chromebook. Met het versiebeheer ga je tot één jaar terug in de tijd: je kunt per uur terugbladeren naar de vorige versie van het document.

Hoe zit het met jullie service?

Google Docs bij Peppix Benelux
Video afspelen

Google Docs werkt op élke computer

Google Docs open je in je webbrowser, of in een app in je telefoon. Het is snel en makkelijk in gebruik. Je kunt de teksteditor op elke computer gebruiken. Wijzigingen die je maakt, worden direct opgeslagen. Je hebt dus altijd de juiste versie bij de hand en hoeft niet bang te zijn voor crashes.

Snel en makkelijk samenwerken

Je kunt je documenten met anderen op het internet delen. Zo kun je samen aan een paragraaf werken of fouten corrigeren door opmerkingen te plaatsen. Elke wijziging die je maakt, ziet de ander direct. Dat is iets anders dan Word, waar vaak vertraging zit tussen wat jij en de ander schrijft. Google Docs werkt realtime. 

De voordelen van Google Docs

  • Google Docs werkt via je browser én app op je computer, smartphone en tablet;
  • Je kan snel aan de slag met het schrijven van documenten en werken met sjablonen;
  • Dankzij de cloud kan je live samenwerken met collega’s;
  • Doordat je in de cloud werkt, wordt al je werk direct opgeslagen
  • Met de back-ups kan je makkelijk een deel tekst terughalen tot 30 dagen geleden;
Google Docs bij Peppix Benelux

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet

 
Google Analytics
WordPress
Twitter
Sendcloud
MyParcel
DirectAdmin
Mailchimp
Amazon Cloudfront