Google Docs bij Peppix Benelux
Google Docs bij Peppix Benelux
Google Docs helpt je bij het schrijven van documenten

Met Google Docs schrijf jij jouw documenten in een handomdraai. Geen grap. Het alternatief op Microsoft Word werkt in je browser; is snel, kan samenwerken met anderen en biedt alles wat je nodig hebt om brieven, projectplannen en begrotingen te maken.

Layout aanpassen

Alle belangrijke en veelgebruikte opties, zoals kopteksten, kaders, tabellen, inhoudsopgave’s en lijsten, zijn te vinden in Google Docs. Het is makkelijk om documenten aan te passen op je iPad, en er later weer verder aan te werken via je Chromebook. Met de optie om sjablonen op te slaan heb je iedere keer weer de juiste versie te pakken.

Hoe zit het met jullie service?

Dit programma werkt op elke computer

Google Docs open je in je webbrowser, of in een app in je telefoon. Het is snel en makkelijk in gebruik. Je kunt de teksteditor op elke computer gebruiken. Wijzigingen die je maakt, worden direct opgeslagen. Je hebt dus altijd de juiste versie bij de hand en hoeft niet bang te zijn voor crashes.

Snel samenwerken

Je kunt je documenten met anderen op het internet delen. Zo kun je samen aan een paragraaf werken of fouten corrigeren door opmerkingen te plaatsen. Elke wijziging die je maakt, ziet de ander direct. Dat is iets anders dan Word, waar vaak vertraging zit tussen wat jij en de ander schrijft.

De voordelen van Google Docs

  • Google Docs werkt via je browser én app op je computer, smartphone en tablet;
  • Je kan snel aan de slag met het schrijven van documenten en werken met sjablonen;
  • Dankzij de cloud kan je live samenwerken met collega’s;
  • Doordat je in de cloud werkt, wordt al je werk direct opgeslagen
  • Met de back-ups kan je makkelijk een deel tekst terughalen tot 30 dagen geleden;
Google Docs bij Peppix Benelux

Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp

 
Amazon Web Services
Google Analytics
DirectAdmin
WordPress
woocommerce
Facebook Pixel
Google Workspace