Google Workspace beveiliging en back-ups bij Peppix Benelux
Google Workspace beveiliging en back-ups bij Peppix Benelux

Focus op de Google Workspace beveiliging

Binnen Google Workspace werk je met persoonsgevoelige data. Het is belangrijk dat alles veilig wordt opgeslagen en dat toegang alleen mogelijk is door de juiste personen. Noëll weet alles van de beveiliging en helpt je bij het instellen van de onderstaande zaken. Zo weet je dat je beslagen ten ijs komt tijdens het gebruik van Google Workspace.

Gratis back-ups

binnen het SLA2 Goud pakket
Gratis
  • Elk uur Google Mail back-ups
  • Elke Google Agenda afspraak in het archief
  • Al je Google Contacten op een veilige plek

Google Drive back-ups

Optioneel voor je organisatie
0
05
Per GB per maand
  • Back-up al je Google Drive bestanden
  • Aparte back-ups voor je Shared Drives
  • Kies zelf welke data je wilt opslaan
Google Workspace beveiliging en back-ups bij Peppix Benelux

2 staps verificatie (2FA)

Met 2FA zullen je medewerkers naast een wachtwoord ook een SMS code moeten invullen. Dit werkt net zoals de tan code zoals je gewend bent van de bank of het inloggen via DigID.

Google Workspace beveiliging en back-ups bij Peppix Benelux

Bedrijfsinstellingen

Op organisatieniveau kunnen wij instellen dat je collega’s bestanden niet buiten de organisatie mag delen. Oók kunnen we instellen dat ze een wachtwoord op hun iPhone of Android telefoon moeten hebben ingesteld om te mogen inloggen in Google Workspace. Deze instellingen dragen bij aan het veiliger maken van de omgeving.
Google Workspace beveiliging en back-ups bij Peppix Benelux

Nee tegen spam

Gmail filtert spam via Google’s geavanceerde algoritmes. Dit betekent in praktijk dat je bedrijf geen spam meer ontvangt van onbetrouwbare ontvangers. Dit spam-filter werkt beter dan dat van gebruikelijke methodes als SpamAssassin, ClamAV, Norton of Avast antivirus software.
Google Workspace beveiliging en back-ups bij Peppix Benelux

Uitgebreide rapporten

De rapporten van Google Workspace laten zien of je collega’s een sterk wachtwoord hebben, of ze 2FA hebben ingeschakeld en hoeveel bestanden ze met de buitenwereld delen. Deze gegevens helpen je te begrijpen hoe de organisatie is ingericht en waar je op kunt letten. Binnen het ondersteuningspakket van de Google Workspace Specialist kijken we samen naar de rapporten.

Gratis Google Workspace backups

Als je per ongeluk een account van Google Workspace verwijdert, dan ben je alle data kwijt. Dat geldt ook als een account wordt gehackt. Met de gratis back-up service hoef jij je daar geen zorgen om te maken. Wij maken ieder uur een back-up van al je data en slaan deze beveiligd voor je op. De gegevens worden tot maximaal 7 jaar bewaard. Deze service zit gratis inbegrepen in je SLA2 pakket, beschikbaar voor €5,00 per persoon per maand.

Hoe zit het met jullie service?

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen

 
Amazon Web Services
Amazon Cloudfront
Cloudflare
Varnish
Google Adwords
Google Workspace
Sendcloud
WordPress