Ontdek het gemak van Dropbox

Met Dropbox Business zijn je bestanden op ieder apparaat wereldwijd beschikbaar en te delen met collega’s. Met de uitgebreide back-up functie raak je ze ook nooit meer kwijt. Je geniet van

  • Onbeperkte online opslagruimte;
  • Kosteloze ondersteuning in de SLA;
  • Bestandsherstel bij gegevensverlies;
  • Microsoft Office 365 integratie;
  • Uitstekende beveiliging- en samenwerking tools;
  • Minimaal 256 bits versleuteling van uw bestanden;
  • Dropbox uptime garantie van maar liefst 99.99%.

Een plek voor al je bestanden

Dropbox is een centrale plek voor al je bestanden. Apparaten die gekoppeld zijn aan je account hebben toegang tot de bestanden in de Dropbox, zoals je smartphone of tablet. Zo heeft u altijd al uw bestanden bij de hand, overal ter wereld.

Met Dropbox Business gaat het een stap verder, door één gedeelde opslagruimte voor je bedrijf te maken en aparte opslagruimtes te creëren voor je collega’s. Zo heb je belangrijke bestanden altijd centraal en kunnen je collega’s de overige bestanden ongestoord online opslaan en benaderen via mobiele apparaten.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veel. Het standaard pakket begint met 3TB (3.000 GB) opslagruimte. Als je een team hebt dat groter is dan twee man,dan kom je in aanmerking voor het Advanced pakket. Met het Advanced pakket heb je onbeperkte hoeveelheid opslagruimte. (jan. 2019)

Dropbox stelt voor zakelijke gebruikers geen limieten aan het delen van bestanden. Als jij een videobewerker bent en je producties moet doorsturen naar een van je collega’s, dan kan dit zonder probleem. Dit doe je door de video’s te uploaden naar Dropbox (dit kan automatisch via de desktop app) en een link te genereren via dropbox.com. Die link kan je vervolgens delen met je collega of verspreiden op het internet.

Dropbox maakt gebruik van de asymmetrische beveiligingsmethode AES. Met AES wordt iedere bit 256 bits lang gemaakt. De vehrouding is dan ook 1:256. Het is tot nu toe onmogelijk om bestanden geencrypt met AES, binnen de eerstvolgende 100 jaar te kraken. Dit is dan ook een van de meest veilige encrypitiemethodes die er momenteel is. Verder biedt Dropbox 2 factor authenticatie tijdens het inloggen, en een continue TLS verbinding tijdens het syncroniseren. Dit maakt dan ook dat Dropbox uiterst veilig is om bestanden mee te syncroniseren. 

Dropbox bewaart al je verwijderde bestanden 120 dagen lang op hun servers; ook als je dit bestand al eens eerder op jouw computer hebt verwijdert. 

Dropbox en Google Drive hebben allebei hetzelfde doel, namelijk: het syuncroniseren (en kunnen delen) van bestanden. Klanten die gebruik maken van Google Suite, krijgen standaard 30 GB opslagruimte in Google Drive. Dit kan voor sommigen te weinig zijn, en daar is de volgende oplossing voor: ruimte bijkopen in Google Drive, een combinatie van Google Suite en Dropbox gebruiken, of upgraden naar Google Suite Business. Hoe je het ook wend of keert, beide diensten zijn snel in gebruik en bieden je alle twee functies als gegevensherstel, encryptie, onbeperkt delen en mooie, gebruikersvriendelijke interface.

Ben je er niet zeker van welke keuze voor jou geschikt is, stuur ons dan een bericht en wij denken met je mee. 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

Wat ondernemers zeggen

Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
 
MyParcel
Varnish
REDIS
Hotjar
Google Tag Manager
Woocommerce
Google Suite