31 jan 2021

Google Workspace mails in de spam? Bekijk dan deze tip! bij Peppix
Komen je mails in de spam bij anderen terecht? Grote kans da tje DNS niet goed staat ingesteld. Maar hoe weet je waar het aan ligt? Met mail-tester.com kun je onafhankelijk controleren hoe betrouwbaar je mail overkomt bij anderen. Met de tips die je krijgt kun jij (of wij) aan de slag om de reputaite van je mail te verbeteren. Klinkt goed, toch? Volg de onderstaande handleiding om aan de slag te gaan.  

31 jan 2021

Google Workspace Transfer Token, hoe vraag ik een overdrachtstoken aan? bij Peppix
Als je al een Google Workspace organisatie hebt en wilt overstappen naar de Google Workspace Specialist, dan moet je een zogeheten Transfer Token aanvragen in de Google Beheerdersconsole. Hiermee geef je toestemming dat wij je organisatie overnemen. In dit bericht lees je hoe je een overdrachtstoken aanvraagt. 1. Ga naar https://admin.google.com/TransferToken 2. Vul het Reseller ID van Peppix in: C02sra9bx 3. Klik op Bevestigen 4. Klik op Genereren 5. Stuur je code naar ons toe.   ...

31 jan 2021

Tweestapsverificatie binnen Google Workspace account bij Peppix
Wil je weten hoe je tweestapsverificatie  inschakelt binnen Google Workspace? Volg dan de onderstaande video van Noëll. In de video zie je hoe je dit inschakelt voor je Google Workspace account. Kun je tweestapsverificatie niet aanzetten? Dan staat de optie waarschijnlijk niet aan binnen de Google Beheerdersconsole > Beveiliging.