WordPress UpdraftPlus installeren, backups maken en opslaan in Google Drive bij Peppix

07 jul 2024

WordPress UpdraftPlus installeren, backups maken en opslaan in Google Drive

In de video’s hieronder zie je hoe je met de WordPress plug-in UpdraftPlus een back-up maakt en terugzet.

UpdraftPlus installeren

UpdraftPlus is een populaire WordPress plug-in waarmee je eenvoudig back-ups van je website kunt maken en terugzetten. De basisversie van UpdraftPlus is gratis te gebruiken en biedt al veel functionaliteiten om je website veilig te stellen. Er is ook een premium versie beschikbaar die extra functies biedt, zoals meer opslagopties en automatische back-ups op specifieke tijden. Hieronder zie je hoe je de gratis versie installeert.

Koppelen met Google Drive

Met behulp van de onderstaande video zie je hoe je via UpdraftPlus wekelijks een back-up maakt en opslaat in Google Drive.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële kennisbank van UpdraftPlus (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van Wijk

Prijs/kwaliteit is top. Altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dank!

Jeroen
Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb

 
Geerlig Advies
Blauwe Paard Advies
Moving Mountains
Mind Avenue
COC Midden Nederland
Bureau Up
Coninx Orthopedie
Plugged Live Shows