WordPress EventOn evenement toevoegen bij Peppix

07 jul 2024

WordPress EventOn evenement toevoegen

In deze handleiding leer je hoe je een evenement kunt toevoegen aan je WordPress-website met behulp van EventOn. Het proces is eenvoudig en omvat het volgende: het toevoegen van een titel, een beschrijving (of voor muziekevenementen: een line-up), de adresgegevens, de organisator en optioneel een foto.

Stappen om een evenement toe te voegen

Titel toevoegen

De eerste stap is het toevoegen van een titel voor je evenement. Zorg ervoor dat de titel duidelijk en beschrijvend is.

Beschrijving toevoegen

Voeg een gedetailleerde beschrijving toe van het evenement. Voor muziekevenementen kun je hier ook de line-up vermelden.

Adresgegevens invullen

Geef het volledige adres van de locatie waar het evenement plaatsvindt. Dit helpt bezoekers om de locatie gemakkelijk te vinden.

Organisator invoeren

Voeg de naam van de organisator toe. Dit kan een persoon of een bedrijf zijn dat verantwoordelijk is voor het evenement.

Optioneel: Foto toevoegen

Je kunt een foto toevoegen om je evenement visueel aantrekkelijker te maken. Dit kan een afbeelding van de locatie, artiesten of een promofoto zijn.

Veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële kennisbank van EventOn (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.

Herman

Toen we in 2018 een IT partij zochten hebben we Peppix benaderd. We zijn nog steeds klant en onze website draait nog steeds goed. Bedankt voor de samenwerking.

Ruben
Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas

 
UwStadsboer
Bouwbedrijf de Molenaar
Bootcamp Oldebroek
Blauwe Paard Advies
Brand Your Merch
Motorcycles United
Lekkage Events
Brandclick