WooCommerce kortingscode toevoegen bij Peppix

07 jul 2024

WooCommerce kortingscode toevoegen

In deze handleiding leer je hoe je een kortingscode aanmaakt binnen WooCommerce. Dit is vooral handig tijdens feestdagen en speciale gelegenheden!

Hoe maak je een kortingscode aan in WooCommerce?

Het aanmaken van een kortingscode in WooCommerce is eenvoudig en kan in enkele stappen worden gedaan. Volg de onderstaande stappen om een nieuwe kortingscode te creëren:

Stap 1: Ga naar de WooCommerce-instellingen

Log in op je WordPress-dashboard en navigeer naar WooCommerce > Couponcodes.

Stap 2: Voeg een nieuwe code toe

Klik op de knop Nieuwe coupon toevoegen. Voer vervolgens een unieke code in die klanten kunnen gebruiken tijdens het afrekenen.

Stap 3: Stel de korting in

Onder het tabblad Algemeen kun je het type korting kiezen, zoals een vast bedrag of een percentage. Voer ook het kortingsbedrag in.

Stap 4: Configureer gebruiksbeperkingen

Onder het tabblad Gebruikslimieten kun je instellen hoeveel keer de kortingscode kan worden gebruikt, zowel per gebruiker als in totaal.

Stap 5: Publiceer de kortingscode

Klik op Publiceren om de kortingscode actief te maken. Klanten kunnen nu de code invoeren bij het afrekenen om de korting te ontvangen.

Vragen?

Wil je meer weten? Keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële kennisbank van WooCommerce of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Jonker

Bij de migratie naar Google Workspace zijn we goed geholpen. Noëll was goed bereikbaar en de communicatie via WhatsApp was erg prettig.

Esther
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb

 
Appsago
DialoogHuys
Komm schon alter
Tegel Expert
Motorcycles United
Mercurius UvA
De NalatenschapMakelaar
HLG