Office 365 alias toevoegen aan een mailaccount bij Peppix

07 jul 2024

Office 365 alias toevoegen aan een mailaccount

Wil je een extra alias toevoegen aan een mailaccount? Dat kan eenvoudig via admin.microsoft.com onder ‘Gebruikers’ en vervolgens ‘Actieve gebruikers’.

Wat is een alias?

Een alias is een extra mailadres waarop iemand zijn of haar mails ontvangt. Stel je Jan Wassenaar voor, wiens gebruikersnaam [email protected] is. Jan wil ook mails ontvangen op [email protected]. Dit mailadres voegen we als alias toe aan zijn account. Vanaf dat moment ontvangt hij ook op dat adres mails. Als hij die mails beantwoordt, doet hij dat namens [email protected]. Het is in Outlook niet mogelijk om namens een alias te mailen.

Vragen?

Wil je meer weten? Bekijk dan het officiële artikel van Microsoft, keer terug naar het overzicht, of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van Wijk

Prijs/kwaliteit is top. Altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dank!

Jeroen
Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Herman

Toen we in 2018 een IT partij zochten hebben we Peppix benaderd. We zijn nog steeds klant en onze website draait nog steeds goed. Bedankt voor de samenwerking.

Ruben

 
Be-leaf
Appsago
COC Midden Nederland
Paper Trails Europe
UwStadsboer
Finabling
DKB Audiovisual
Bureau Up