cPanel parkeerservice startershandleiding bij Peppix

24 jul 2024

cPanel parkeerservice startershandleiding

In dit stappenplan laten we je zien hoe je snel en eenvoudig je cPanel parkeerservice instelt. Je kunt een melding op je domeinnaam plaatsen of bezoekers doorsturen naar een andere website. Als je er klaar voor bent, kun je het pakket eenvoudig upgraden naar een pakket met ondersteuning voor het maken van een eigen website via het menu-item ‘Diensten’ bovenaan.

Domein instellingen

Ga naar je hostingaccount om een redirect in te stellen. Klik bovenaan de pagina op ‘Diensten’ en vervolgens op ‘Domeinparkeerservice’. Gebruik de link ‘Inloggen bij cPanel’ in de linkerzijbalk om het controlepaneel te openen. Volg daarna de onderstaande video voor verdere instructies.

Vragen?

Wil je meer weten? Bezoek dan onze kennisbank, bekijk de documentatie van cPanel, of neem contact met ons op via de klantenservice.

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas
Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Herman

Toen we in 2018 een IT partij zochten hebben we Peppix benaderd. We zijn nog steeds klant en onze website draait nog steeds goed. Bedankt voor de samenwerking.

Ruben

 
IGWTrust
Ryberg Healthcare
Coninx Orthopedie
24nannies
Komm schon alter
IDD.nu
Be-leaf
Plugged Live Shows