Office 365 koppelen met MacOS Mail bij Peppix

07 jul 2024

Office 365 koppelen met MacOS Mail

In deze handleiding leer je hoe je jouw Office 365-mailaccount instelt in MacOS Mail. Na de koppeling worden je e-mail, agenda, adresboek en takenlijst gesynchroniseerd met MacOS.

Stappen om je Office 365-mailaccount in te stellen in MacOS Mail

Stap 1: Open MacOS Mail

Start de MacOS Mail-app op je Mac-computer. Als je de app nog niet eerder hebt gebruikt, word je gevraagd om een e-mailaccount toe te voegen. Klik op ‘Voeg een ander e-mailaccount toe’.

Stap 2: Selecteer het accounttype

Kies ‘Exchange’ uit de lijst met beschikbare accounttypen. Dit zorgt ervoor dat je Office 365-account correct wordt ingesteld.

Stap 3: Voer je accountgegevens in

Voer je volledige Office 365-e-mailadres en wachtwoord in. Klik vervolgens op ‘Log in’. De Mail-app zal proberen verbinding te maken met de server en je accountinstellingen te verifiëren.

Stap 4: Configureer synchronisatie-instellingen

Kies welke items je wilt synchroniseren met MacOS Mail. Je kunt kiezen uit e-mail, contacten, agenda’s en herinneringen. Klik op ‘Gereed’ om het proces te voltooien.

Veelgestelde Vragen

Wat moet ik doen als mijn account niet kan worden toegevoegd?

Controleer of je e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd. Zorg er ook voor dat je een actieve internetverbinding hebt. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met de klantenservice.

Kan ik meerdere Office 365-accounts toevoegen?

Ja, je kunt meerdere Office 365-accounts toevoegen aan MacOS Mail. Herhaal gewoon de stappen voor elk account dat je wilt toevoegen.

Hoe kan ik mijn synchronisatie-instellingen wijzigen?

Ga naar de Mail-app en open de voorkeuren. Selecteer je Office 365-account en pas de synchronisatie-instellingen aan naar jouw voorkeur.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële instellingen van Google voor het instellen van je account (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan
Van der Vliet

Onze webshop draait fantastisch op de nieuwe servers. Hoop dat dit zo blijft. Fijne partij dat snel bereikbaar is.

Thomas

 
Plugged Live Shows
Bouwbedrijf de Molenaar
Match in Media
DialoogHuys
Strategisch Opleiden
Be-leaf
Brandclick
Strategies for Change