Wat voor invloed heeft Noëll's persoonlijke succes? bij Peppix Benelux

23 mrt 2022

Wat voor invloed heeft Noëll’s persoonlijke succes?

Op LinkedIn kon je het al even lezen: in maart 2022 is Noëll met een 8 gemiddeld voor zijn afstudeeronderzoek geslaagd voor zijn bachelor Business IT and Management aan Hogeschool Windesheim. Na een studie van 3,5 jaar zit het erop. Maar wat betekent dit voor zijn bedrijf? Alleen maar goede dingen, want: de focus op standaardisering, waarmee het achtste jubileum van Peppix Benelux werd gevierd, wordt doorgezet. Dit betekent meer gestandaardiseerde diensten, focus op automatisering, een doorlopend opleidingsprogramma en daardoor ook méér ruimte voor nieuwe innovaties. De kans op (menselijke) fouten wordt verkleind. De kwaliteit gaat hierdoor omhoog. Dit betekent dat er meer ruimte is voor klantcontact, adviezen en implementaties. De deeltijd master die Noëll hierna volgt, zal die ontwikkeling moeten versterken. Dit zal de dienstverlening van Peppix Benelux alleen maar ten goede komen. En dat betekent dat deze ontwikkeling helemaal geen slechte ontwikkeling is. En die trend zal zich dit decennium blijven voortzetten.

Wat voor invloed heeft Noëll's persoonlijke succes? bij Peppix Benelux
Foto van Noëll’s diplomering. (2022, maart)

Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk

 
NGINX
MyParcel
Amazon Web Services
WordPress
PostNL
Facebook Pixel
MariaDB
Mailchimp