Wat voor invloed heeft Noëll's persoonlijke succes? bij Peppix Benelux

23 mrt 2022

Wat voor invloed heeft Noëll’s persoonlijke succes?

Op LinkedIn kon je het al even lezen: in maart 2022 is Noëll met een 8 gemiddeld voor zijn afstudeeronderzoek geslaagd voor zijn bachelor Business IT and Management aan Hogeschool Windesheim. Na een studie van 3,5 jaar zit het erop. Maar wat betekent dit voor Peppix Benelux? Alleen maar goede dingen, want: de focus op standaardisering, waarmee het achtste jubileum van Peppix Benelux werd gevierd, wordt doorgezet. Dit betekent betere dienstverlening, focus op automatisering, een doorlopend opleidingsprogramma en daardoor ook méér ruimte voor nieuwe innovaties. De kans op (menselijke) fouten wordt verkleind. De kwaliteit gaat hierdoor omhoog. Dit betekent dat er meer ruimte is voor klantcontact, adviezen en implementaties. De deeltijd master die Noëll hierna volgt, zal die ontwikkeling moeten versterken. Dit zal de dienstverlening van Peppix Benelux ten goede komen. En dit betekent dat deze ontwikkeling helemaal geen slechte ontwikkeling is. En die trend zal zich dit decennium blijven voortzetten.

Wat voor invloed heeft Noëll's persoonlijke succes? bij Peppix Benelux
Foto van Noëll’s diplomering. (2022, maart)

Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen

 
Mailchimp
Sendcloud
Twitter
WordPress
PostNL
Reeleezee
MariaDB
Cloudflare