Wat voor invloed heeft Noëll's persoonlijke succes? bij Peppix Benelux

23 mrt 2022

Wat voor invloed heeft Noëll’s persoonlijke succes?

Op LinkedIn kon je het al even lezen: in maart 2022 is Noëll met een 8 gemiddeld voor zijn afstudeeronderzoek geslaagd voor zijn bachelor Business IT and Management aan Hogeschool Windesheim. Na een studie van 3,5 jaar zit het erop. Maar wat betekent dit voor zijn bedrijf? Alleen maar goede dingen, want: de focus op standaardisering, waarmee het achtste jubileum van Peppix Benelux werd gevierd, wordt doorgezet. Dit betekent meer gestandaardiseerde diensten, focus op automatisering, een doorlopend opleidingsprogramma en daardoor ook méér ruimte voor nieuwe innovaties. De kans op (menselijke) fouten wordt verkleind. De kwaliteit gaat hierdoor omhoog. Dit betekent dat er meer ruimte is voor klantcontact, adviezen en implementaties. De deeltijd master die Noëll hierna volgt, zal die ontwikkeling moeten versterken. Dit zal de dienstverlening van Peppix Benelux alleen maar ten goede komen. En dat betekent dat deze ontwikkeling helemaal geen slechte ontwikkeling is. En die trend zal zich dit decennium blijven voortzetten.

Wat voor invloed heeft Noëll's persoonlijke succes? bij Peppix Benelux
Foto van Noëll’s diplomering. (2022, maart)

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis

 
Let’s Encrypt
woocommerce
Mailchimp
NGINX
Facebook Pixel
Hotjar
MariaDB
Cloudflare