Team #SWhost stopt met het aanbieden van webhostingpakketten voor consumenten bij Peppix

15 jun 2024

Team #SWhost stopt met het aanbieden van webhostingpakketten voor consumenten

Team #SWhost wil jullie bedanken! Na 8 jaar stoppen we met het aanbieden van webhostingpakketten voor consumenten. Door de stijgende kosten kunnen wij onze dienstverlening niet meer op hetzelfde niveau houden. De kosten voor de DirectAdmin- en CloudLinux-licenties zijn gestegen, de servers zijn duurder geworden, en het aanhoudende personeelstekort en de hoge inhuurkosten spelen een rol. Deze kosten willen wij niet doorberekenen aan de consumenten. We verlengen onze contracten nog tot eind 2025. Daarna raden wij je aan om over te stappen naar een andere provider, zoals Vimexx, Strato, TransIP, MijnDomein, Antagonist of Versio. Je kunt je webhostingpakket beheren via mijn.peppix.nl. Stuur gerust een bericht als je vragen hebt. Dit doe je via onze contactpagina en via de WhatsApp hotline. Team #SWhost stopt met het aanbieden van webhostingpakketten voor consumenten bij Peppix

Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas
Van Dijk

We zijn nu een jaar klant bij Peppix en zijn erg te spreken over jullie diensten. Goed bereikbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Arjan

 
Strategisch Opleiden
EVG Start
EHBO
Moove XXL
Contentoo
Counter Collective
Kamphuuske
Valantic