Samenwerking met MyParcel biedt PostNL integratie bij Peppix

19 nov 2018

Samenwerking met MyParcel biedt PostNL integratie

Begin november is Peppix een samenwerking aangegaan met MyParcel. Kort samengevat kun je vanaf nu vragen om een PostNL integratie in jouw webwinkel. Héél fijn. Wil jij weten hoe de PostNL integratie werkt en wat de tarieven zijn? Lees dan snel verder.

MyParcel integratie

MyParcel is één van de grootste marktleiders in Nederland op het gebied van verzendlabels. Via de API kan er gemakkelijk gecommuniceerd worden tussen onze webwinkels en MyParcel, waardoor het maken van verzendlabels volledig geautomatiseerd kan worden. Voor onze klanten betekent dit dat er rechtstreeks een verzendlabel kan worden aangemaakt vanuit de webwinkel, waarna het document direct naar de printer kan worden gestuurd.

Sindskort onderdeel van PostNL

MyParcel is sinds halverwege 2015 onderdeel geworden van PostNL. Dat betekent scherpere tarieven, maar géén keuze meer in andere aanbieders, in tegenstelling tot Sendcloud. Dat is jammer, maar begrijpelijk. Wie óók via DHL, UPS en DPD zou willen versturen, bijvoorbeeld omdat de buitenlandse tarieven via deze aanbieders aanzienlijk goedkoper zijn, doet er goed aan om te kiezen voor Sendcloud. Voor wie liever voor nummer #1 binnenlands netwerk kiest, doet er goed aan om via PostNL te verzenden en heeft aan MyParcel ruimschoots voldoende.

Tarieven

De tarieven lopen uiteen tussen €5,75 tot €2,74 per pakket/brievenbuspakje. Er zijn diverse opties waaruit je kan kiezen, waarvan de meest voor de hand liggende hieronder zijn gespecificeerd.

PostNL pakket (Nederland)

  • Tot 250 pakketten per jaar €5,75 per pakket;
  • Tot 500 pakketten per jaar €5,50 per pakket;
  • Tot 1.000 pakketten per jaar €5.25 per pakket;
  • Tot 2.500 pakketten per jaar €5.10 per pakket;

PostNL brievenbuspakje (Nederland)

  • Tot 1.200 pakketten per jaar €3,45 per pakket;
  • Tot 3.000 pakketten per jaar €3.25 per pakket;
Aanvragen

Wil jij aan de slag met MyParcel en de dienst integreren in jouw webshop? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op.

Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau
Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb

 
Feed Your Dialogue
2knowlab
DW Bestratingen
Restaurant Klein Hartenstein
EHBO
Stichting Juttersgeluk
JRAA advocaten
Contentoo