Samenwerking met Mollie biedt iDEAL integratie en méér bij Peppix

20 nov 2018

Samenwerking met Mollie biedt iDEAL integratie en méér

Mollie is een van Nederland grootste betaalproviders. Met meer dan 10 betaalmethodes, geen maandelijkse kosten en een lage transactiekosten is de betaalprovider zéér geschikt voor webwinkels. Peppix biedt in samenwerking met Mollie webwinkel integratie aan. Benieuwd wat de voordelen nog meer zijn? Lees dan snel verder. 

Mollie als betaalprovider

Het bedrijf faciliteit betalingen voor meer dan 28.000 bedrijven, waaronder ook Peppix. Via Mollie kunnen de klanten van een webwinkel gemakkelijk en snel een betaling uitvoeren via iDEAL, PayPal, credit card, bankoverschrijving, een aantal minder bekende en buitenlandse betaalproviders én sinds halverwege 2016 óók automatische incasso.

Tarieven

Mollie werkt vanuit de basis met een heel simpel tarievensysteem: iedere transactie vraagt om een klein bedrag. In tegenstelling tot Rabo Omnikassa en vele andere betaalproviders, worden er geen abonnementskosten in rekening gebracht voor betalingen via Mollie. De betaalprovider beperkt zich alleen tot de transactiekosten, die hieronder (exclusief BTW) zijn uiteengezet.

BETAALMETHODE DEKKING BEDRAG
iDEAL
Nederland € 0,29
Creditcard
Binnen Europa


Buiten Europa

€ 0,25 + 1,8%


€ 0,25 + 2,8%

Bancontact
België € 0,25 + 1,5%
SOFORT Banking
Europa € 0,25 + 0,9%
Overboeking
Europa € 0,25
SEPA-incasso
Europa € 0,20
PayPal
Wereldwijd € 0,10 + PayPal
Bitcoin
Wereldwijd € 0,25
paysafecard
Wereldwijd 15%
KBC/CBC-Betaalknop
België € 0,25 + 0,9%
Belfius Direct Net
België € 0,25 + 0,9%
Refunds
€ 0,25
Recurring abonnementen
Gratis
Uitbetaling

Het laten uitbetalen via de betaalprovider kan automatisch via het platform. Je kan kiezen om dagelijks, twee keer per week, een keer per week enz., enz., te worden uitbetaald. Kosteloos. Dat vind ik een verademing ten aanzien van Sisow die bijvoorbeeld ook nog eens (het kleine bedrag) van €0,10 per transactie vraagt, naast de €0,45 cent per transactie voor iDEAL betalingen (= €0,20 per transactie duurder). In dat opzicht, is Mollie een aangename partij om mee in zee te gaan, ook als je meer dan 1.000 transacties per maand hebt.

Developers

Door de vele aanhang van bedrijven, zijn er voor de betaalprovider uitstekende API’s gemaakt die eenvoudig te integreren zijn met bijna alle website’s. Dus ook die van jou. De API library, maar ook de modules die Mollie gratis ter beschikking heeft gesteld, zijn eenvoudig te gebruiken door developers.

Wil jij Mollie als primaire betaalmethode gebruiken? Neem dan gratis contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden tot het inbouwen van de betaalprovider.

Herman

Toen we in 2018 een IT partij zochten hebben we Peppix benaderd. We zijn nog steeds klant en onze website draait nog steeds goed. Bedankt voor de samenwerking.

Ruben
Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Van der Vliet

Onze webshop draait fantastisch op de nieuwe servers. Hoop dat dit zo blijft. Fijne partij dat snel bereikbaar is.

Thomas

 
Adventure Motorshop
Ledkoning
Match in Media
Strategies for Change
HLG
AZ autobedrijf
Pi Marketing
Ryberg Healthcare