Yellow Pencil WordPress, wat doet het? bij Peppix

07 nov 2023

Yellow Pencil WordPress, wat doet het?

Yellow Pencil WordPress is een populaire WordPress-plugin die is ontworpen voor het bewerken van de visuele stijl en het ontwerp van je WordPress-website, zonder dat je kennis van codering nodig hebt. Met Yellow Pencil kun je de CSS-stijlen van je website aanpassen en wijzigingen live bekijken voordat je ze publiceert.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en functionaliteiten van de Yellow Pencil-plugin:

  1. Live CSS Editor: Yellow Pencil biedt een intuïtieve visuele interface waarmee je de CSS-stijlen van je website kunt bewerken en aanpassen. Je kunt wijzigingen in real-time zien terwijl je ze maakt. Dus een echte WYSIWYG editor.
  2. Responsieve ontwerpopties: De plugin ondersteunt het aanpassen van de stijlen voor verschillende schermformaten, waardoor je de responsiviteit van je website kunt verbeteren.
  3. Stijlimport en -export: Je kunt stijlen importeren van andere bronnen of je aangepaste stijlen exporteren voor gebruik op andere sites.
  4. Kleurkiezer en typografiebewerking: Met Yellow Pencil kun je kleuren en lettertypen eenvoudig aanpassen om het uiterlijk van je website te veranderen.
  5. Elementbewerking: Je kunt individuele elementen op je website bewerken, zoals koppen, knoppen, achtergronden, en meer.
  6. Toegang tot een grote bibliotheek met vooraf gedefinieerde stijlen en sjablonen om je te helpen bij het ontwerpen van je site.
  7. Geschikt voor ontwikkelaars: Hoewel Yellow Pencil is ontworpen voor gebruikers zonder coderingservaring, kunnen ervaren ontwikkelaars de plugin nog krachtiger gebruiken door toegang te krijgen tot de CSS-code en aangepaste CSS-regels toe te voegen.

Yellow Pencil WordPress, wat doet het? bij Peppix

Het gebruik van Yellow Pencil kan handig zijn als je het uiterlijk van je WordPress-website wilt aanpassen zonder de code direct te hoeven bewerken. Het biedt veel flexibiliteit en functionaliteit om je te helpen bij het creëren van een uniek en aantrekkelijk ontwerp voor je website.

 

Houd er rekening mee dat plugin functionaliteit en -kenmerken in de loop van de tijd kunnen veranderen, dus het is een goed idee om de officiële website van Yellow Pencil of de WordPress Plugin Repository te raadplegen voor de meest actuele informatie en instructies voor installatie en gebruik.

Hier kun je de plugin uitproberen: link

En hier kun je de plugin kopen of uitproberen: link.

Van Dijk

We zijn nu een jaar klant bij Peppix en zijn erg te spreken over jullie diensten. Goed bereikbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Arjan
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas
Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau

 
Mediabirds
Finabling
Blauwe Paard Advies
JRAA advocaten
Landjuweel de Hoeven
DKB Audiovisual
Livable
Tegel Expert