Google Workspace betalen met iDEAL bij Peppix

22 mei 2023

Google Workspace betalen met iDEAL

Google Workspace betalen met iDEAL kan bij Peppix. Elke maand, achteraf. Voor dezelfde prijs (of minder!) als Google. Het is gek dat de Google Workspace licenties niet met iDEAL betaald kan worden, aangezien iDEAL een populaire betaalmethode is in Nederland. Zo biedt het als voordeel dat:
  • Gemakkelijk: iDEAL is een veelgebruikte online betaalmethode in Nederland. Veel mensen zijn bekend met het gebruik ervan, waardoor het betalen met iDEAL snel en gemakkelijk kan zijn. Het maakt gebruik van het internetbankieren systeem van de klant, waardoor de betaling direct kan worden voltooid.
  • Veiligheid biedt: iDEAL is een veilige betaalmethode, omdat het gebruikmaakt van de beveiligde omgeving van de eigen bank. Gebruikers hoeven geen persoonlijke gegevens of creditcardinformatie aan derden te verstrekken, wat kan bijdragen aan een hoger beveiligingsniveau tijdens het betalingsproces.
  • Direct verwerkt wordt: Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt, wat betekent dat het geld direct van je bankrekening wordt afgeschreven en de betaling meteen wordt voltooid. Dit kan handig zijn als je direct toegang nodig hebt tot de Google Workspace-services.
Het is belangrijk op te merken dat Google Workspace momenteel geen ondersteuning biedt voor directe betalingen via iDEAL. Daarom is het handig om je licenties via een Google Partner, zoals Peppix, te betalen. Want naast bankoverschrijving en automatische incasso, kun je bij ons ook via PayPal, credit card en IDEAL betalen. Google Workspace betalen met iDEAL bij Peppix Kortom, Google Workspace betalen met iDEAL is niet mogelijk bij Google, maar wél bij Peppix. Meer weten? Bekijk onze Google Workspace prijzen, stuur een WhatsApp bericht of neem contact op.

Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Kamphuis

Onze website is weer razendsnel na de overstap. Noëll heeft ons goed geholpen bij het sneller maken van onze website.

Kamphuis
Herman

Toen we in 2018 een IT partij zochten hebben we Peppix benaderd. We zijn nog steeds klant en onze website draait nog steeds goed. Bedankt voor de samenwerking.

Ruben

 
Bootcamp Oldebroek
DW Bestratingen
Strategisch Opleiden
2knowlab
Coninx Orthopedie
Paper Trails Europe
Feed Your Dialogue
Geerlig Advies