Google Groep gezamelijke mailbox aanmaken en instellen bij Peppix

23 jul 2024

Google Groep gezamelijke mailbox aanmaken en instellen

In de handleiding hieronder zie je hoe je via groups.google.com een gezamenlijke mailbox aanmaakt en instelt. Voor het toestaan van externe berichten, wordt uitgelegd hoe je dit via admin.google.com instelt.

Externe leden toevoegen? Volg deze stappen

Nadat je een Google Groep hebt aangemaakt, is het belangrijk dat je toestaat dat externe leden worden toegevoegd als je freelancers of externe collega’s wilt toevoegen. In de video hieronder zie je hoe je dit op organisatorisch niveau via admin.google.com instelt, en daarna op groepsniveau via groups.google.com onder ‘Groepsinstellingen’ de externe deelnemers toelaat. Daarna kun je externe leden toevoegen.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de informatie van Google over het maken van Takeouts (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb

 
Appsago
Kamphuuske
DBOM
Livable
UwStadsboer
Motorcycles United
Finabling
Feed Your Dialogue