Hoe zeg ik Google Workspace op? bij Peppix

07 jul 2024

Hoe zeg ik Google Workspace op?

In deze gids laten we je zien hoe je jouw Google Workspace-organisatie kunt verwijderen. Let op: deze actie is onomkeerbaar. Eenmaal verwijderd, is er geen weg terug. Voordat je het abonnement opzegt, is het verstandig om een Google Takeout-back-up te maken en je e-mails naar een andere provider over te zetten.

Waar te beginnen?

Heb je je abonnement via ons afgesloten? Dan moet je ons eerst een e-mail sturen. Wij zullen vervolgens de eerste stap uitvoeren. Daarna kun je het abonnement opzeggen met behulp van de bovenstaande video. Wanneer dat is voltooid, kun je de Google Workspace-organisatie verwijderen.

Vragen?

Wil je meer weten? Bezoek dan het overzicht, bekijk de informatie van Google over het opzeggen en annuleren van je organisatie (aanbevolen), of neem contact op met onze klantenservice.

Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas
Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik

 
Adventure Motorshop
Medicon
NLP Academie
Paper Trails Europe
Neutkens
Restaurant Klein Hartenstein
Milieuraad
Moving Mountains