Google Beheerdersconsole groepen toevoegen en beheren bij Peppix

24 jul 2024

Google Beheerdersconsole groepen toevoegen en beheren

Wil jij een interne mailinglijst of een gezamenlijke mailbox, zoals [email protected], toevoegen binnen Google Workspace? Dan maak je gebruik van Google Groepen. In deze video’s wordt uitgelegd hoe je via admin.google.com de groepen kunt toevoegen. Heb je geen toegang tot admin.google.com, dan hebben we een vereenvoudigde handleiding voor je klaarstaan om Google Groepen aan te maken.

Voor het uitvoeren van deze stappen in de Beheerdersconsole heb je tenminste de rol ‘Groepsbeheerder‘ nodig.

Bekijk de video

Om in te loggen in de Beheerdersconsole, ga je naar admin.google.com. Van daaruit klik je op ‘Groepen’ en kun je de videohandleiding hieronder starten.

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe je een lid toevoegt of verwijdert in een Google Groep via de Google Beheerdersconsole.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële informatie van Google over Google Groepen (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Herman

Toen we in 2018 een IT partij zochten hebben we Peppix benaderd. We zijn nog steeds klant en onze website draait nog steeds goed. Bedankt voor de samenwerking.

Ruben
Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan

 
Traffic Leaders
Bouwbedrijf de Molenaar
Tegel Expert
Geerlig Advies
Paper Trails Europe
Finabling
Adventure Motorshop
IGWTrust