Hoe zeg ik Google Voice op voor één persoon of mijn hele bedrijf? bij Peppix

07 jul 2024

Hoe zeg ik Google Voice op voor één persoon of mijn hele bedrijf?

Het opzeggen van Google Voice bestaat uit twee stappen: je moet de licentie toewijzing opheffen via admin.google.com > Directory > Gebruikers en je hebt de optie om het telefoonnummer vrij te geven. In de video hieronder wordt dit proces uitgelegd.

Hoe zeg ik Google Voice volledig op?

Voordat je het Google Voice-pakket uit je abonnement kunt verwijderen, moet je eerst voor elke gebruiker en elk telefoonnummer de toewijzing opheffen en de telefoonnummers vrijgeven. Wil je een telefoonnummer overzetten naar een andere partij, vraag dan eerst bij die partij nummeroverdracht aan. Zodra wij je abonnement opzeggen, kunnen wij je oude telefoonnummers niet meer terughalen.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële Google Voice kennisbank van Google (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.

Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas
Van Wijk

Prijs/kwaliteit is top. Altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dank!

Jeroen

 
Landjuweel de Hoeven
Counter Collective
DKB Audiovisual
Brand Your Merch
Tegel Expert
Mind Avenue
Lust for Life
Strategies for Change