07 jul 2024

Hoe lang duurt het voordat een Google Voice telefoonnummer is geactiveerd?

Het aanvragen van een telefoonnummer via Google duurt maximaal 24 uur. Uit onze ervaring blijkt dit te kloppen. Bij het aanvragen van een 038-nummer (Zwolle e.o.) moesten we 22 uur wachten, terwijl het aanvragen van een 020-nummer (Amsterdam) slechts 4 uur duurde. De snelheid van het aanvragen van een telefoonnummer is dus afhankelijk van de locatie, maar duurt doorgaans maximaal 24 uur.

Dit betekent dat je in de tussentijd moet wachten, want zonder telefoonnummer kun je weinig doen. Houd er dus rekening mee dat wanneer je een telefoonnummer aanvraagt, je pas de volgende dag aan de slag kunt.

Vragen?

Wil je meer weten? Keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële Google Voice kennisbank van Google (aanbevolen), of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas
Van Dijk

We zijn nu een jaar klant bij Peppix en zijn erg te spreken over jullie diensten. Goed bereikbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Arjan

 
Swolland
Mercurius UvA
Livable
Forward Marketing
Mind Avenue
EVG Start
Plugged Live Shows
Daylee