Hoe geef ik iemand toegang of geen toegang meer tot Google Voice? bij Peppix

07 jul 2024

Hoe geef ik iemand toegang of geen toegang meer tot Google Voice?

Via admin.google.com kun je eenvoudig een Google Voice-licentie toewijzen of opheffen. Volg hiervoor de onderstaande videohandleiding.

Worden de licentiekosten van Google Voice direct in rekening gebracht?

Ja, zodra je een licentie toewijst, worden er kosten in rekening gebracht. Haal je de licentie er vervolgens weer af, dan zullen de kosten direct komen te vervallen. Bij ons geldt een opzegtermijn van 24 uur voor Google Voice.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële Google Voice kennisbank van Google (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.

Hoe geef ik iemand toegang of geen toegang meer tot Google Voice?

Om iemand toegang te geven of de toegang tot Google Voice in te trekken, volg je de stappen in de bovenstaande video. Als je verdere hulp nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via de klantenservice.

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas
Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan
Jonker

Bij de migratie naar Google Workspace zijn we goed geholpen. Noëll was goed bereikbaar en de communicatie via WhatsApp was erg prettig.

Esther

 
2knowlab
Mercurius UvA
Plugged Live Shows
COC Midden Nederland
DKB Audiovisual
Strategies for Change
Medicon
Bureau Up