Hoe bel ik via Google Voice? bij Peppix

07 jul 2024

Hoe bel ik via Google Voice?

Google Voice gebruiken op je computer

Om aan de slag te gaan met Google Voice op je computer, bezoek je voice.google.com. Volg de stappen in de interface om je account in te stellen en te beginnen met bellen.

Google Voice gebruiken op je mobiele apparaat

iPhone en iPad

Voor iPhone en iPad gebruikers is er een speciale iOS-app beschikbaar. Download de app vanuit de App Store, log in met je Google-account, en volg de instructies om te beginnen met bellen.

Android telefoon

Android-gebruikers kunnen de Google Voice-app downloaden vanuit de Google Play Store. Na installatie, log je in met je Google-account en volg je de stappen om te beginnen met bellen.

Bellen via Gmail

Je kunt ook bellen of gebeld worden via Gmail. Log in op je Gmail-account, en gebruik de geïntegreerde beloptie. Bekijk de onderstaande video voor een gedetailleerde uitleg.

Vragen?

Heb je meer vragen over Google Voice? Bezoek dan het overzicht van onze kennisbank, raadpleeg de officiële Google Voice kennisbank van Google, of neem contact met ons op via de klantenservice.

Kamphuis

Onze website is weer razendsnel na de overstap. Noëll heeft ons goed geholpen bij het sneller maken van onze website.

Kamphuis
Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb

 
Pi Marketing
Tegel Expert
Ryberg Healthcare
Plugged Live Shows
Intogolf.com
Ledkoning
DKB Audiovisual
COC Midden Nederland