Google Workspace koppelen met Windows Mail, Agenda en Personen bij Peppix

07 jul 2024

Google Workspace koppelen met Windows Mail, Agenda en Personen

In deze video wordt uitgelegd hoe je jouw Google Workspace-account toevoegt aan Windows Mail, Agenda en Personen (adresboek). Ook wordt besproken hoe je Windows Mail kunt personaliseren en een handtekening instelt.

Google Workspace koppelen met Windows Mail, Agenda en Personen

Het toevoegen van je Google Workspace-account aan Windows Mail, Agenda en Personen is eenvoudig. Volg de stappen in de video om je account succesvol te koppelen. Door je account toe te voegen, kun je al je e-mails, afspraken en contacten op één plek beheren.

Windows Mail personaliseren

Je kunt Windows Mail aanpassen naar jouw voorkeuren. In de video wordt getoond hoe je de interface kunt veranderen en hoe je een persoonlijke handtekening kunt instellen. Dit maakt je e-mails professioneler en herkenbaarder.

Vragen?

Wil je meer weten? Bezoek het overzicht voor meer informatie. Voor gedetailleerde instructies kun je de officiële instellingen van Google raadplegen. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op via de klantenservice.

Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan
Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb

 
Eventfabriek
Dier&Arts Leeuwarden
COC Midden Nederland
Medicon
Restaurant Klein Hartenstein
Intogolf.com
Motorcycles United
Bouwbedrijf de Molenaar