DirectAdmin standaard html bestanden verwijderen bij Peppix

07 jul 2024

DirectAdmin standaard html bestanden verwijderen

In deze video wordt uitgelegd hoe je het standaard welkomstbericht van DirectAdmin verwijdert. Dit welkomstbericht kan problemen veroorzaken wanneer je net je WordPress-website hebt geïnstalleerd. Het is dus handig om dit bericht te verwijderen.

Waarom het standaard welkomstbericht verwijderen?

Het standaard welkomstbericht van DirectAdmin kan je nieuwe WordPress-website verstoren. Aangezien HTML voor PHP wordt geladen, kan het bericht de weergave van je website beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om dit bericht te verwijderen na de installatie van WordPress.

Stappen om het welkomstbericht te verwijderen

  1. Log in op je DirectAdmin-paneel.
  2. Navigeer naar Bestandsbeheer.
  3. Zoek de map waar het welkomstberichtbestand zich bevindt.
  4. Verwijder het relevante bestand.

Veelgestelde vragen

Heb je meer vragen? Bezoek dan het overzicht, raadpleeg de officiële kennisbank van DirectAdmin of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau
Herman

Toen we in 2018 een IT partij zochten hebben we Peppix benaderd. We zijn nog steeds klant en onze website draait nog steeds goed. Bedankt voor de samenwerking.

Ruben

 
Intogolf.com
Finabling
Coninx Orthopedie
UwStadsboer
Lekkage Events
Daylee
Blauwe Paard Advies
Valantic